Denne uge på Uddannelse (3)

DET SKER: Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) er kaldt i samråd om anvendelse af kanonlister i folkeskoleundervisningen. Derudover byder ugen blandt andet på en konference på Syddansk Universitet om børnesprog.
Foto: Colourbox
Fakta

 

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

 

Ministeren
Mandag 16. januar overrækker børne- og undervisningsminister Christine Antorini prisen til vinderen af kronikkonkurrencen "Det er bedst, når alle er her", der er arrangeret af Ministeriet for Børn og Undervisning.

Tirsdag 17. januar er Christine Antorini kaldt i samråd i Børne- og Undervisningsudvalget om anvendelse af kanonlister i undervisningen i folkeskolen. De nærmere detaljer om samrådet kan læses under næste punkt.

Torsdag 19. januar skal ministeren overrække priser til talentfulde unge ved et arrangement i Brønshøj, som Akademiet for Talentfulde Unge har arrangeret.

Folketinget
Tirsdag 17. januar er der møde i Børne- og Undervisningsudvalget, og på dagsordenen er blandt andet et åbent samråd. Børne- og undervisningsminister Christine Antorini er kaldt i samråd om anvendelse af kanonlister i undervisningen i folkeskolen.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00