Denne uge på Uddannelse (4)

DET SKER: Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) skal til Bruxelles for at fremlægge regeringens EU-formandskabsprogram for Europa-Parlamentet. Derudover holder hun oplæg i forbindelse med den første af to Fraværskonferencer.
Foto: Colourbox
Fakta

 

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Ministeren
Mandag 23. januar til tirsdag 24. januar skal børne- og undervisningsminister Christine Antorini til Bruxelles for at fremlægge regeringens formandskabsprogram på uddannelsesområdet i Europa-Parlamentets Uddannelses- og Kulturudvalg.

Onsdag 25. januar skal ministeren besøge det Kongelige Vajsenhus i København. Samme dag holder hun et oplæg i forbindelse med den første af to Fraværskonferencer, som hendes eget ministerium har arrangeret som led i dets fraværskampagne "Godt Du Kom". De nærmere detaljer vedrørende konferencen og ministerens oplæg kan læses nedenfor.

Torsdag 26. januar lægger Christine Antorini vejen forbi DM i Skills, der bliver afholdt i Odense og er arrangeret af SkillsDenmark.

Fredag 27. januar besøger ministeren først Sankt Annæ Gymnasium i Valby. Herefter deltager hun i en konference, som Foreningen Forum 100% har arrangeret i København. Samme dag skal Christine Antorini både holde tale ved Tårnborg-konferencen i Korsør samt ved et arrangement i forbindelse med Auschwitzdagen, som Helsingør Kommune er arrangør af.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00