Denne uge på Uddannelse (47)

DET SKER: Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) skal i samråd om det kommende rådsmøde. Derudover byder ugen blandt andet på Gymnasieskolernes Rektorforenings Rektormøde samt en KL-konference om IT-infrastruktur i folkeskolen.
Foto: Colourbox
Fakta

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Ministeren
Tirsdag 22. november er Børne- og undervisningsminister Christine Antorini kaldt i samråd om det kommende rådsmøde, der finder sted den 28. og 29. november.

Torsdag 24. november skal Christine Antorini holde tale ved tre forskellige arrangementer. Først overrækker hun prisen i forbindelse med kåringen af Årets Lærerplads 2011. Det er Danske Erhvervsskoler og Lederne, der har arrangeret begivenheden, og ministeren holder en tale i forbindelse med prisoverrækkelsen.

Samme dag holder børne- og undervisningsministeren en tale ved indvielsen af Arbejdermuseets nye Børnemuseum. Ministeren slutter dagen af med at holde en tale i forbindelse med Gymnasieskolernes Rektorforenings Rektormøde i Nyborg. Det er Rektorforeningen, der arrangerer begivenheden.

Fredag 25. november skal Christine Antorini til møde i Folketingets Europaudvalg, hvor hun skal forelægge sin indstilling til dagsordenen i forbindelse med det kommende rådsmøde (uddannelse, ungdom, kultur og sport) i EU.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00