Denne uge på Uddannelse (48)

DET SKER: Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) skal til rådsmøde om uddannelse, ungdom, kultur og sport. Derudover byder ugen på Gymnasieskolernes Lærerforenings repræsentantskabsmøde.
Foto: Colourbox
Fakta
Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]
Ministeren
Mandag 28. november og tirsdag 29. november deltager børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) i ministerrådsmødet om uddannelse, ungdom, kultur og sport.

Onsdag 30. november skal ministeren svare på § 20-spørgsmål om blandt andet tolærerordning i forbindelse med Folketingets spørgetime.

Onsdag deltager børne- og undervisningsministeren desuden i lanceringen af Det Virtuelle Laboratorium, der er et nyt e-learning undervisningsværktøj. Ministeren holder i forbindelse med lanceringen et oplæg om vigtigheden af at bruge it i undervisningen og øge undervisningskvaliteten i de naturvidenskabelige fag. 

Folketinget og EU
Mandag 28. november og tirsdag 29. november er der rådsmøde om uddannelse, ungdom, kultur og sport. Under punktet uddannelse vil Rådet vedtage fire dokumenter om henholdsvis sprog, modernisering af videregående uddannelse, voksenuddannelse samt uddannelsesmobilitet. Derudover bliver mulighederne for at investere i uddannelse under krisen diskuteret. Drøftelserne på ungeområdet vedrører Rådets konklusioner angående den østlige dimension.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00