Denne uge på Uddannelse (6)

DET SKER: Børne- og undervisningsminister Christine Antorini (S) er kaldt i to samråd og slutter ugen af med et ministerrådsmøde i Bruxelles, hvor blandt andet de strategiske rammer for det europæiske samarbejde på uddannelsesområdet skal diskuteres.
Foto: Colourbox
Fakta

 

Har du et arrangement, der skal med i næste uges kalender, så skriv til [email protected]

 

Ministeren
Mandag 6. februar deltager børne- og undervisningsminister Christine Antorini i den tiende FoU-konference om de erhvervsfaglige ungdomsuddannelser. Det er hendes eget ministerium, der har arrangeret konferencen, og ministeren vil holde et oplæg om forsøgs- og udviklingsprogrammer i erhvervsuddannelserne og de aktuelle udfordringer. De nærmere detaljer om arrangementet kan læses nedenfor.

Samme dag holder børne- og undervisningsministeren et oplæg i forbindelse med den sidste af to fraværskonferencer, som hendes eget ministerium har arrangeret som led i fraværskampagnen "Godt Du Kom". De nærmere detaljer vedrørende konferencen og ministerens oplæg kan læses nedenfor.

Tirsdag 7. februar er ministeren kaldt i to samråd. Første samråd foregår i Udvalget for Landdistrikter og Øer og omhandler Christine Antorinis initiativer i forhold til landdistrikterne. Andet samråd finder sted i Børne- og Undervisningsudvalget og vedrører fredagens ministerrådsmøde. De nærmere detaljer vedrørende begge samråd kan læses under næste punkt.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00