Enhedslisten raser over Østergaard

LÆRERUDDANNELSE: Spliden mellem regeringen og støttepartiet Enhedslisten er blevet større, efter det er kommet frem, at en ny læreruddannelse er tæt på at blive forhandlet på plads. "Jeg er meget overrasket," siger Enhedslistens Rosa Lund.
Per Bang Thomsen

Jeg har aldrig været af den opfattelse, at reformen allerede var ved at falde på plads. Derfor er jeg meget overrasket over, at jeg skal høre det fra en journalist og ikke uddannelsesministeren (Morten Østergaard (R), red.) selv.

Rosa Lund
Enhedslistens uddannelsesordfører

Regeringen er ikke i kridthuset hos støttepartiet Enhedslisten, efter Altinget | Uddannelse har erfaret, at reformen af læreruddannelse efter meget at dømme falder på plads i dag, fredag.

"Jeg har aldrig været af den opfattelse, at reformen allerede var ved at falde på plads. Derfor er jeg meget overrasket over, at jeg skal høre det fra en journalist og ikke uddannelsesministeren (Morten Østergaard (R), red.) selv," siger uddannelsesordfører Rosa Lund til Altinget | Uddannelse.

Fint forløb med Østergaard
Enhedslisten har sammen med Liberal Alliance stået uden for de formelle forhandlinger, eftersom partierne ikke er en del af forligskredsen bag den nuværende uddannelseslovgivning.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00