Folkemøde: Disse ordførere skal debattere skole og uddannelse i Allinge

Undervisningsminister Mattias Tesfaye (S) melder hus forbi, men en lang række ordførere drager i næste uge til folkemøde på Bornholm for at debattere børn, unge, skole og uddannelse.

Karakterkrav, skærmpolitik, fondes indflydelse og kønsstereotype uddannelsesvalg er nogle af emnerne på årets folkemøde på Bornholm.
Karakterkrav, skærmpolitik, fondes indflydelse og kønsstereotype uddannelsesvalg er nogle af emnerne på årets folkemøde på Bornholm.Foto: Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
Signe Løntoft

Universitetsreform, folkeskolereform og bebudede reformer af ungdomsuddannelser, erhvervsuddannelser og professionsuddannelser. 

Karakterkrav, PISA-resultater, søgemønstre, inklusion, udkantsgymnasier, klimaerhvervsskoler, skærmpolitik, faldende ungdomsårgange og de 43.000 unge, som hverken er i gang med uddannelse eller job.

Sjældent har der været så meget at debattere på skole- og undervisningsområdet som i disse år, hvor SVM-regeringen er gået reform-amok på uddannelsessektoren.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024