Forældre kræver bedre kvalitet og renere toiletter

FORHANDLINGER: De økonomiske forhandlinger mellem regeringen og KL bør munde ud i bedre kvalitet i folkeskolen og renere toiletter til børnene, mener foreningen Skole og Forældre.

Mette With Hagensen opfordrer regeringen og kommunerne til at udnytte budgetforhandlingerne til at investere mere i folkeskolen
Mette With Hagensen opfordrer regeringen og kommunerne til at udnytte budgetforhandlingerne til at investere mere i folkeskolen
Erik Bjørn Møller

Når toiletter på en tankstation på motorvejen kan gøres rent én gang i timen, kan man om nødvendigt også gøre det på en skole.

Mette With Hagensen
Formand for Skole og Forældre

”Hvis Anna Mee Allerslev og Bjarne Corydon skulle holde sig hele dagen på arbejdet, fordi toiletterne er ulækre, tror jeg også, at de ville få ondt i maven.”

Sådan lyder det fra landsformanden for Skole og Forældre, Mette With Hagensen, efter at finansminister Bjarne Corydon og KL i går indledte forhandlingerne om kommunernes økonomi næste år.

Ulækre toiletter
Bedre rengøring af skolernes toiletter står nemlig højt på ønskesedlen hos landets forældre, som opfordrer til, at kommunerne og regeringen under forhandlingerne også sætter fokus på rengøring af toiletterne på folkeskolerne. Baggrunden er bl.a., at den nylige nationale trivselsmåling blandt eleverne viser, at halvdelen af alle skolebørn i landet synes, at skolens toiletter er ulækre.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00