Her er de ti mest populære områder inden for erhvervsuddannelse

I en tid med faldende optag på landets erhvervsuddannelser er tilgangen stadig stor inden for nogle områder. Få et overblik over de mest populære områder inden for erhvervsuddannelse i Danmark her.

Det samlede antal optagne på de danske erhvervsuddannelser er næsten halveret siden 2010. Nogle erhvervsuddannelser kan dog stadig bryste sig af en stor tilgang hvert år.
Det samlede antal optagne på de danske erhvervsuddannelser er næsten halveret siden 2010. Nogle erhvervsuddannelser kan dog stadig bryste sig af en stor tilgang hvert år.Foto: Signe Goldmann/Ritzau Scanpix
Rasmus Lauge Winding

Varme hænder i ældreplejen og kolde hoveder i detailhandlen. Det er drømmen for mange af dem, der hvert søger ind på en erhvervsuddannelse i Danmark.

Få her et overblik over de mest populære områder inden for erhvervsuddannelse i Danmark. Bemærk, at der i listen både indgår hovedområder og enkeltuddannelser.

Du kan selv dykke yderligere ned i tallene bag artiklen her.

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024