Mini-rokade: Rosa Lund gør comeback som uddannelsesordfører

ORDFØRERNYT: Rosa Lund er igen uddannelsesordfører for Enhedslisten efter dagens mini-rokade. Derudover overtager hun også posten som grundlovsordfører fra Rune Lund.

Rosa Lund går med dagens mini-rokade i Enhedslisten fra ét til tre ordførerskaber, da hun overtager uddannelsesordførerskabet fra Eva Flyvholm og grundlovsordførerskabet fra Rune Lund og samtidig fortsætter i rollen som retsordfører. 

Det oplyser partiet i en pressemeddelelse.

"Jeg er rigtig glad for igen at være uddannelsesordfører. Det er et område, der står mit hjerte nært. Derfor har det også været trist at se, hvordan regeringen igen og igen angriber vores uddannelsessystem med nedskæringer. Et stærkt uddannelsessystem er en vigtig hjørnesten i at skabe mere lighed i samfundet," siger Rosa Lund i forbindelse med dagens rokade. 

Rosa Lund var tidligere uddannelsesordfører for Enhedslisten mellem 2011 og 2015, hvor hun også sad i Folketinget. Siden marts i år har hun igen været at finde i Folketinget, hvor hun er trådt til som suppleant for Johanne Schmidt-Nielsen, mens den forhenværende politiske ordfører er på barsel. 

Forrige artikel Ugens overblik: Riisager skal i samråd om mindre folkeskoleklasser Ugens overblik: Riisager skal i samråd om mindre folkeskoleklasser Næste artikel DF vil tvinge skoler til at servere svinekød DF vil tvinge skoler til at servere svinekød