Ni af ti udflyttede uddannelser bliver oprettet

UDFLYTNING: Størstedelen af de nye, udflyttede uddannelsesstationer kan allerede nu sige, at de åbner dørene for deres respektive uddannelser.

Regeringen har lagt op til, at der skal oprettes uddannelsesstationer i Kalundborg, Skjern, Holstebro, Nykøbing Falster, Rønne, Hedensted, Hobro, Fredericia, Svendborg og Helsingør. 
Regeringen har lagt op til, at der skal oprettes uddannelsesstationer i Kalundborg, Skjern, Holstebro, Nykøbing Falster, Rønne, Hedensted, Hobro, Fredericia, Svendborg og Helsingør. Foto: Mathias Bojesen/ Ritzau Scanpix
Christina Houlind

Ni af ti uddannelsesstationer kan allerede melde klart ud, at de slår dørene op til deres nye uddannelser til september.

Det sker på trods af, at uddannelsesinstitutionerne kun havde tre måneder til at markedsføre sig, inden kvote to-ansøgningerne skulle falde i marts.

"Vi er kommet godt fra start med 11 optagne på uddannelsesstationen i Hedensted. Det er en succes," siger Niels Søndergaard, der er kommunikations- og marketingchef på Erhvervsakademi Dania, der står for uddannelsesstationen i Hedensted.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00