Privatskolerne vil aflive myten om manglende social ansvarlighed

NY SÆSON: Formanden for Danmarks Private Skoler, Karsten Suhr, mener, at privatskolerne er gode til at tage socialt ansvar, selvom de ofte bliver kritiseret for det modsatte. I den kommende sæson vil han invitere politikere og medier med på skolebænken for at vise, hvordan privatskolerne fungerer i virkeligheden. 

Formanden for Danmarks Private Skoler, Karsten Suhr, vil bruge den kommende politiske sæson på at overbevise politikerne om, at privatskolerne er deres sociale ansvar bevidst. 
Formanden for Danmarks Private Skoler, Karsten Suhr, vil bruge den kommende politiske sæson på at overbevise politikerne om, at privatskolerne er deres sociale ansvar bevidst. Foto: Danmarks Private Skoler
Malte Bruhn
Fakta

I de kommende uger danner Altinget: uddannelse overblik over den aktuelle dagsorden hos politikere og aktører i det uddannelsespolitiske Danmark.

"Vi har tidligere tænkt 'den, der lever stille, lever godt', men det er vi gået væk fra. Over de seneste tre år har vi skærpet vores forhold til medierne. Vi har lyst til at fortælle offentligheden, hvem vi er, og hvad vi laver."

Karsten Suhr
Formand for Danmarks Private Skoler

Denne gang med privatskolernes formand, Karsten Suhr, der vil bruge sit efterår på at vise politikerne, at de private skoler tager deres sociale ansvar alvorligt.  

Hvad bliver dit vigtigste fokusområde i den kommende politiske sæson? 

Dokumentation

Som start den på politiske sæson 2018/19 stiller Altinget: uddannelse en række personer på uddannelsesområdet de samme tre spørgsmål:

* Hvad bliver dit vigtigste fokusområde i den kommende politiske sæson?
* Hvem forventer du at arbejde ekstra meget sammen med i den kommende tid?
* Hvad håber du kommer til at fylde mindre i den kommende sæson?

Læs interview med:

Uffe Rostrup (Frie Skolers Lærerforening)

Sofie Carsten Nielsen (R)

Anders Bondo (Danmarks Lærerforening)


Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00