Ugens overblik: Uddannelses-Danmark samles til skoleledernes årsmøde

DET SKER: Politikere, fagfolk og meningsdannere samles mod slutningen af ugen til Skolelederforeningens årsmøde i Aalborg. Og så drager undervisningsminister Merete Riisager til Paris for at deltage i Unescos generalforsamling. Få overblikket her.

Claus Hjortdal, formand i Dansk Skolelederforening, åbner ballet, når foreningen holder årsmøde torsdag og fredag i denne uge.
Claus Hjortdal, formand i Dansk Skolelederforening, åbner ballet, når foreningen holder årsmøde torsdag og fredag i denne uge.Foto: Pressefoto
Anders Redder

Endnu en uge er begyndt i dansk uddannelsespolitik, og nok engang kan du her få et overblik over de vigtigste begivenheder.

Husk også, at vi hver fredag kigger tilbage på ugens vigtigste begivenheder. I sidste uge sagde Søren Pind (V) nej til at vejlede studenter i retning af erhvervsuddannelser, mens undervisningsminister Merete Riisager (LA) trak i land om et omstridt forslag, der skulle gøre det muligt at gennemgå gymnasieelevers computere ved eksamener. Mere om det her.

Og så til denne uges højdepunkter. Arrangementerne har hobet sig op i slutningen af ugen, så vi hopper til torsdag for at finde det første af tre nedslag.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00