VIA får titlen som årets entreprenante uddannelsesinstitution

PRIS: Fokus på innovation og entreprenørskab sikrer VIA titlen som årets entreprenante uddannelsesinstitution for anden gang.

Prisen som årets entreprenante uddannelsesinstitution blev overrakt ved finalen i Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab, som Fonden for Entreprenørskab arrangerer sammen med Dansk Erhverv.
Prisen som årets entreprenante uddannelsesinstitution blev overrakt ved finalen i Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab, som Fonden for Entreprenørskab arrangerer sammen med Dansk Erhverv.Foto: Pressefoto
Amalie Bjerre Christensen

Det var med fornemt besøg af kronprins Frederik som prisoverrækker, at professionshøjskolen VIA University College torsdag blev kåret som årets entreprenante uddannelsesinstitution ved finalen i Danmarksmesterskabet i Entreprenørskab.

Begrundelsen for, at prisen går til den midtjyske professionshøjskole er, at VIA har formået at integrere innovation og entreprenørskab i alle uddannelserne, ligesom projektsamarbejde om udvikling af blandt andet nye produkter og arbejdsmetoder med virksomheder og andre institutioner har spillet ind på udnævnelsen.

”VIA arbejder meget strategisk med entreprenørskab og har satset på at få det ind i alle uddannelser på institutionen. Desuden har VIA over de seneste år vist, hvordan nye og anderledes uddannelser, som ikke tidligere har haft erfaringer med entreprenørskab som en integreret del af undervisningen og studierne, kan bruge entreprenørskabsundervisning og dermed styrke de studerendes faglighed,” siger Christian Vintergaard, direktør for Fonden for Entreprenørskab, i en pressemeddelelse.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00