VIA slanker direktionen og satser digitalt

OMLÆGNING: En ny struktur betyder, at professionshøjskolen VIA slanker direktionen med fire direktører, som har kontraktudløb. Samtidig sætter professionshøjskolen øget fokus på digitalisering og tværfaglighed.

VIA's nye direktion, december 2018: Fra venstre professionshøjskoledirektør Kirsten Bundgaard, rektor Harald Mikkelsen og prorektor Louise Gade, som forfremmes fra sin stilling som direktør. 
VIA's nye direktion, december 2018: Fra venstre professionshøjskoledirektør Kirsten Bundgaard, rektor Harald Mikkelsen og prorektor Louise Gade, som forfremmes fra sin stilling som direktør. Foto: Pressefoto VIA
Toke Gade Crone Kristiansen

Professionshøjskolen VIA University College ændrer organisering fra januar 2019.

Målet med organisationsændringen er at imødekomme udviklingen på arbejdsmarkedet med øget behov for medarbejdere med blandt andet stærke digitale og tværfaglige kompetencer. Samtidig vil VIA give de studerende endnu bedre muligheder for læring og trivsel, hedder det i en pressemeddelelse fra VIA.

VIA's bestyrelsesformand Peter Sørensen har taget initiativ til omorganiseringen, og øvelsen beskrives kryptisk som "ikke en spareøvelse", men hvor der alligevel kan hentes besparelser på sigt.

Altinget logoUddannelse
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget uddannelse kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00