Om  
Søren Filbert

Krifa henter direktør fra skokæde

Søren Filbert forlader skokæden Bianco for at stå i spidsen for a-kassen og fagforeningen Krifa. 

Sara Ridder

Karrieren i den kommercielle verden bliver forladt til fordel for fagforeningsverdenen, når 43-årige Søren Filbert tiltræder som direktør i Krifa. Her skal han med administrerende direktør Preben R. Jørgensen stå i spidsen for Danmarks 4. største a-kasse.

Søren Filbert er handelsuddannet og kommer fra en stilling som kommerciel direktør hos Bianco. Han har gennem mange år arbejdet i den kommercielle verden og startet sit eget firma, men karriereskiftet tiltaler ham:

”Jeg har været gennem en personlig rejse, hvor jeg har fået et stigende ønske om at arbejde for et højere formål end blot værditilvækst for aktionærerne. Jeg synes, jeg har været meget privilegeret ved at have prøvet alt det, jeg gerne ville i den kommercielle verden, hvor jeg har været med til at starte en virksomhed op fra bunden og været i både mindre og store selskaber. Jeg har i 10 år rejst mere end 100 dage om året, og det har været fantastisk, men haft sin tid. Nu vil jeg gerne starte på noget nyt,” siger han om jobskiftet.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00