Lederne udvider med 4.000 skibsofficerer

FUSION: Hvis alt det formelle falder på plads, bliver Søfartens Ledere en del af Lederne. Men selvom de bliver en afdeling i Lederne, fastholder de stadig deres selvstændighed, konstaterer formanden.

Søfartens Ledere, som er en faglig organisation for skibsofficerer i den danske handelsflåde og andre ledere og specialister i det Blå Danmark, bliver nu en del af interesseorganisationen Lederne. 
Søfartens Ledere, som er en faglig organisation for skibsofficerer i den danske handelsflåde og andre ledere og specialister i det Blå Danmark, bliver nu en del af interesseorganisationen Lederne. Foto: /ritzau/Jens Nørgaard Larsen
Ninna Gøbel Rønberg

Jeg ser aftalen mellem Lederne og Søfartens Ledere som en model, man sagtens kan forestille sig kopieret i forhold til andre mindre lederorganisationer, der skulle have lyst til at blive en del af familien.

Svend Askær
Formand for Lederne

Jeg er stærkt tilfreds med, at vi har fundet frem til en model, hvor Søfartens Ledere bevarer sin branchemæssige selvstændighed (...)

Bjarne Cæsar Jensen
Formand for Søfartens Ledere

Hvis alt går efter planen bliver Søfartens Ledere til Lederne Søfart 1. juli 2018.

Søfartens Lederes bestyrelse har nemlig enstemmigt besluttet, at organisationen skal være en del af interesseorganisationen Lederne.  

Lederne repræsenterer i dag 105.000 medlemmer og kommer til at udvide deres medlemsskare med omkring 4.000 skibsofficerer og andre ledere og specialister fra det Blå Danmark.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00