Ministre om tre forslag til øget arbejdsudbud: "Det er ikke regeringens politik"

Der skal hverken røres ved topskat, selskabsskat eller beløbsgrænse, hvis det står til de to ministre Morten Bødskov og Peter Hummelgaard. Problemet med mangel på arbejdskraft i dansk erhvervsliv skal løses på anden måde, siger de.

På et pressemøde torsdag eftermiddag præsenterede skatteminister Morten Bødskov og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard delelementer fra regeringens reformudspil "Danmark kan mere".
På et pressemøde torsdag eftermiddag præsenterede skatteminister Morten Bødskov og beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard delelementer fra regeringens reformudspil "Danmark kan mere".Foto: Martin Sylvest/Ritzau Scanpix
Peter Ingemann Nielsen

Regeringen står fast, når det kommer til spørgsmål om at hæve topskattegrænsen, mindske selskabsskatten og sænke beløbsgrænsen. 

"Det er ikke regeringens politik," svarer skatteminister Morten Bødskov (S) Altinget på spørgsmålet, om han er åben for at sænke selskabskatten og hæve topskattegrænsen. 

”Regeringen laver skatte- og afgiftspolitik på den rigtige måde, hvor vi ikke kun styrker væksten i det danske samfund, men også får flere i arbejde. Vi har respekt for andre partiers synspunkter, men det her er regeringens synspunkter,” siger han.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00