Velfærdsoverblik: Det gode børneliv, ældretopmøde og samråd om supersygehuse

I denne uge lanceres en ny undersøgelse om det gode børneliv, sundhedsminister Magnus Heunicke skal i samråd om de nye supersygehuse, og så skal fremtidens ældrepleje diskuteres på Ældretopmødet. Få ugens velfærdspolitiske overblik her. 

Sundhedsminister Magnus Heunicke skal på et samråd torsdag forklare, hvordan han vil sikre, at der er sengepladser nok på supersygehusene. Og samme dag byder social- og ældreminister Astrid Krag velkommen til dette års ældretopmøde i Odense.
Sundhedsminister Magnus Heunicke skal på et samråd torsdag forklare, hvordan han vil sikre, at der er sengepladser nok på supersygehusene. Og samme dag byder social- og ældreminister Astrid Krag velkommen til dette års ældretopmøde i Odense.Foto: Philip Davali/Ritzau Scanpix
Mads Mose Vikkelsø

Velkommen til ugens velfærdsoverblik, der er spækket med forskellige interessante arrangementer.

Ugen byder blandet andet på ældretopmøde i Odense og lanceringen af en stor undersøgelse om det gode børneliv.

Derudover skal både beskæftigelsesminister Peter Hummelgaard (S), indenrigs- og boligminister Kaare Dybvad (S) og sundhedsminister Magnus Heunicke (S) i samråd om henholdsvis arbejdsulykker, fremtidens lønvilkår for fyrede kommunale ledere og antallet af sengepladser på de nye supersygehuse.

Altinget logoArbejdsmarked
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget arbejdsmarked kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00