Aslan: Jeg frygter hverdagsislamismen mere end islamistisk terror

KLUMME: Den bekymrende og stigende ekstremisme blandt yngre muslimer ses tydeligt, når Hizb ut-Tahrir kan fylde Nørrebrohallen med tusindvis af mennesker, hvor gennemsnitsalderen næppe er meget over 25, konstaterer Lars Aslan Rasmussen.

Det er afskyeligt, når islamisk terror rammer. Og vi har set det alt for mange gange i 2016.

Bruxelles, Bayern, Nice, Istanbul, Berlin mm.

For ikke at tale om de mange angreb der er blevet forhindret af dygtige efterretningstjenester - også i Danmark.

Alligevel er terror ikke den største udfordring, når vi taler om islamisme.

Og vi må være ærlige og sige, at vi aldrig helt kan gardere os mod tosser - drevet af religiøs fanatisme - der vælger at pløje folk ned i en lastbil eller sprænge sig selv i luften.

Hvis der bare var tale om enkelte forvildede sjæle, der havde rabiate synspunkter, ja, så stod Vesten ikke med anden udfordring end den sædvanlige politimæssige og kriminalpræventive indsats. Og så var der ingen grund til at frygte for fremtiden på længere sigt.

Men sådan er virkeligheden bare ikke. Vi ved fra talrige undersøgelser, at der er mange, der deler islamisternes synspunkter.

Lad mig her nævne nogle skræmmende tal.

Da der sidste år blev lavet en omfattende, repræsentativ undersøgelse af holdningen blandt muslimer i Storbritannien til forskellige emner, fordelte tallene sig sådan:

39 procent mente, at kvinder altid skal adlyde deres mand,
52 procent var modstandere af, at homoseksualitet skulle være lovligt,
23 procent mente, at muslimsk sharia-lov skal rangere over britisk lov.

Vi taler altså her om mennesker, der i mange tilfælde er født og opvokset i Storbritannien og bor i et demokrati med alle de frihedsrettigheder, det indebærer. Alligevel er det over halvdelen, der mener, at homoseksuelle skal straffes, og fire ud af seks er fuldstændig ligeglade med den ligestilling, det har taget generationer at bygge op.

Mens hver fjerde altså direkte går ind for den middelalderlige og afskyelige sharialov

I Danmark er der tal der er ligeså skræmmende. Sidste år viste en lignende undersøgelse således, at kun knap halvdelen af herboende danske muslimer mener, at grundloven skal være styrende for al lovgivning, mens den anden halvdel gerne så, at lovgivningen enten kun byggede på koranen eller på en blanding af grundloven og koranen.

At så mange mennesker mener, at en oldgammel bog skal styre lovgivningen i Danmark, er et kæmpe problem for sameksistensen - i Danmark og i Vesten.

Og det mest bekymrende er, at samtlige undersøgelser viser, at den stigende religiøsitet især findes i de yngre generationer, hvilket vi også tydeligt kan se i Danmark, når for eksempel ekstremisterne i Hizb ut-Tahrir fylder Nørrebrohallen med tusindvis af mennesker, hvor gennemsnitsalderen næppe er meget over 25.

Denne udvikling er stærkt bekymrende. Og den skal ikke ties eller bagatelliseres af frygt for, at racismekortet trækkes op af hatten. For det hér har intet med race at gøre.

Og i øvrigt er ofrene for islamisternes succes først og fremmest de mange moderate muslimer, der ønsker at leve et liv med vestlige værdier. De bliver udråbt som forrædere af islamisterne og er udsat for et enormt, socialt pres.

Min frygt for de her tal handler heller ikke om, at det betyder endnu mere terror i Vesten. Men det betyder, at vi får et meget mere opdelt parallelsamfund, hvor der gælder nogle andre normer, og hvor det i stigende grad vil lykkes islamister at sætte dagsordenen i skoler, institutioner, på gaden og i de områder, hvor de er i flertal. Til stor fare for alle de mennesker, der ikke deler deres værdier.

Og den udvikling kan vi kun bekæmpe ved aldrig at negligere problemet med den stigende opbakning til antidemokratiske synspunkter. Og heller aldrig give efter for islamisterne.

---

Lars Aslan er medlem af Folketinget for Socialdemokratiet. Klummen er alene udtryk for skribentens egen holdning.

 

Forrige artikel Aslan: Kenneth K. Berth er dansk politiks svar på imamen fra Grimhøj Aslan: Kenneth K. Berth er dansk politiks svar på imamen fra Grimhøj Næste artikel Lars Aslan: Hvornår siger de borgerlige så undskyld? Lars Aslan: Hvornår siger de borgerlige så undskyld?
 • Anmeld

  Morten Anker Christensen

  Parallelsamfund er moderne

  Det er at skyde ved siden af og i øvrigt "at trække racismekortet " når Aslan kun fremhæver Islamisme i klummen. Parallelsamfund er simpelthen blevet moderne i vesten. Der kan formentlig laves undersøgelser der viser vækst i mange forskellige gedulgte ideologier og fællesnævneren er ikke deres idéer men det bestående samfunds manglende evne til at fastholde en fortsat dagsorden og sammenhængskraft. Samtidig spiller politikere med på splittelsen ved at prædike usikkerhed og stadig forandring som de væsentligste kræfter i samfundet og for den enkelte borger. Dermed bliver det nemt for rabiate synspunkter at vinde tilhængere. Når muslimer synes at mene at koranen skal underbygge al lovgivning er det dog ikke et argument for at begrænse antallet af tilhængere for hvis vi kristne blev spurgt om bibelen skulle underbygge love i Danmark, så ville de troende sige det samme og få kritik for det af langt de fleste danskere.
  Politisk er udfordringen derfor ikke at inddæmme islamisterne men at omfavne parallelsamfundene med de værdier som vores samfund bygger på og som, særligt folketingspolitikerne, har ansvar for meget snart at sætte i tale! Det store svigt overfor det bestående danske samfund er netop retorik som Aslans der ikke vil løse et problem men kun signalere at han, som resten af de "borgerlige " vil fjerne et symptom.
  Brugen af undersøgelser fra England er ikke overførbare til Danmark for alle englændere er ekstremt disruptive grænsende til det anarkistiske i forhold til deres eget land og den tradition har vi slet ikke i Danmark. Heldigvis.

 • Anmeld

  Bente Petersen

  democrati eller sharia lov

  Grundloven er jo nærmest hellig for en dansker, der har været dansker i generationer... altså ikke en ny-dansker .... Grundloven ser ud til at virke godt, men det store men er det faktum, at befolkningen i Danmark idag er forskellig fra den der var for 100 år siden... så der er altså nu nogen, der ikke finder den så hellig. Det kan imidlertid ikke nytte noget at se på det her, ud fra et mindretals meninger, enten det mindretal er grundet deres religion, eller hvor mange generationer de har været danske, eller grundet deres uddannelse osv osv... vi må se på det udfra hele befolkningen, da vi trods alt er et demokrati... hvordan stiller hele befolkningen sig til om en religions regler og love skal stå over grundloven ? Og hvordan stiller hele befolkningen sig til at en mindretalsreligions regler og love skal stå over grundloven? Når det er fastslået, må dem der så er i mindretal erkende at de er et mindretal i forhold til hele befolkningen... og rette sig ind på det... og hvis de ikke kan det eller skal vi sige, ''ikke kan lide lugten i bageriet, må de jo gå udenfor'' altså flytte et andet sted hen. De kan jo også, som folk i Danmark har for vane, danne et parti, der står for deres værdier og så få deres repræsentanter ind i folketinget, hvor de så har en chance for at påvirke lovgivningen.. PÅ DEMOKRATISK VIS. Dem der er kommet hertil, som altså ikke har vaeret her i generationer, nogen kom fordi der var arbejde, de havde brug for og vi havde brug for deres arbejdskraft, andre kom som asyl søgere ... man kan jo sige de rendte hjemmefra... af den ene eller anden grund, og grunden kan vaere nok så god og forståelig, men de er altså ny ankomne og må rette sig ind i det demokrati, vi har her i Danmark. Det er nok sådan, at dem der er kommet hertil, kom fra lande uden demokrati, eller megt lidt demokrati, så de må laere at leve it et demokrati, i det danske demokrati... som trods alt nok er et af de bedste i verden....
  Så Aslan, jeg tror det er sådan vi skal se på det... og gøre det klart for det mindretal du her snakker om.
  Undskyld hvis jeg ikke har fået alle de danske Æ Ø Åer ind på de rigtige steder... men jeg skal lige vende mig til et danske tastatur efter 45 aar med engelsk...

 • Anmeld

  Flemming Nakinge Nielsen · Skærsliber

  Rygter lyv og konspirasioner og stemmefiskeri

  Aslam skal vi ikke lige minde hinanden om, at selv om det er inden for den statistiske usikkerhed, så er antallet af muslimer i Danmark faldende, det store flertal er ikke praktiserende, så gå til psykolog med din fobi. Der er Intet nyt, blot et eksempel mere på stemmefiskeri, alt for mange vælgere, gilder ikke læse på lektien selv, men lytter til spindmider, der fylder dem med lyv for at skabe splittelse, had, frygt og hvad den alternative virkelighed bringer. Husk det er kun ca. 10% der kommer jævnligt I moskeen. En undersøgelse fra Center for Samtidsreligion ved Aarhus Universitet kommer på denne måde frem til, at der i 2012 var ca. 236.000 muslimer i Danmark, svarende til 4,2 % af befolkningen. De repræsenterer i alt 84 forskellige oprindelige nationaliteter. ½ af de landes borger er ikke praktiserende muslimer. Nyeste tal se link.

  http://nyheder.tv2.dk/.../2016-12-15-der-er-langt-fra-saa...

 • Anmeld

  Bjarne Nielsen

  Et skræmmende emne

  Men endnu mere skræmmende, at se kommentarerne. De er virkelighedsfornægtelse og som sådan en medvirkende årsag til udviklingen.

  Kig til Sverige, Frankrig, England, Belgien og Tyskland. Det er ikke de østasiatiske parallelsamfund, der er betændte og splittende.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  "Moderate" Muslimer er MSM-løgn, som helligere politisk landsforræderi.

  Rigtig mange mennesker aner intet om Islam og forholder sig derfor kun overfladisk til problemet. De kunne ikke på nogen måde forestille sig, at deres nye nabo meget hurtigt kunne gå hen at blive deres kommende morder.
  Men selv den mest åhhhh så rare, venlige, dygtige, ….., moderate korandyrker har intet at stille op mod dem, som forlanger “den fulde pakke”. Altså må de gå Koranen helt og fuldt ud eller også er de vantro og bliver selv en del af blodbadet.
  Og jeg tør godt garantere, at de, stillet overfor stærkere troende, bliver radikaliseret på nul komma fem, når det kommer dertil (inden for få år). Vi ser jo allerede hvor meget magt der i stigende grad udøves af “Gadens Sharia-tropper”, som sikkert velvilligt agerer fortropperne/håndlangerne til langt stærkere “troende” som er på vej sydfra.

  Jeg vil anbefale et par links:

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1924
  om hvad der venter os vantro og deres “moderate”

  http://www.islaminfo.dk/FileUpload/documents/begrebettaqija_6141.pdf
  om den tilladte løgn

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=162
  om Islam og demokrati

  http://www.islaminfo.dk/Leksikon.asp?PgID=308
  om hellig krig

  http://www.islaminfo.dk/artikler.asp?PgID=1891
  om islamisk lov, Sharia

  http://www.islaminfo.dk/artikl…
  siger direkte, at Islam og terror ikke kan adskilles

  Enhver politiker i folketinget/der opstiller til folketinget, bør (udover erhvervserfaring/samfundspraktik) være forpligtet til at læse og forholde sig til ovenstående links.

  Det burde ikke være nødvendigt, at opstille sådanne forpligtelser, men vore politikere fortsætter, sanseløst, at ignorere befolkningens mange og lange opråb og advarsler, til trods for at det i disse årtier er den allerstørste og mest alvorlige trussel mod Danmarks befolkning.

  Jeg har svært ved at tro, at de ikke er bekendt med truslerne mod det danske folk og derfor handler landsforræderisk. Men ved at forpligte dem på ovennævnte, vil de ikke mere kunne udøve deres egocentrerede politik under naivitetens blår af uvidenhed.

  Som Islamisten Erdogan sagde:
  Man kører med på toget indtil (Islamisk) mål er nået.

 • Anmeld

  Ole Gerstrøm · Økonom, Tidl. MF

  Nej Aslan, det nødvendige skal gøres. Vi vil ikke have terrorister her i landet

  Selvfølgeligt kan der gøres noget ved det. Men projektet skal standses ved roden ude på middelhavet, hvor bevæbnede kystvagtskibe skal føre migrantbådene tilbage hvor de kom fra. Asylretten skal afskaffes og grænserne skal kontrolleres. Dernæst skal nogle utidige konventioner opsiges, så det danske statsborgerskab kan fratages enhver islamist eller anden kriminel indvandrer. Og alle flygtninge skal have at vide, at deres ophold her kun er midlertidigt.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Ps. til Ole Gerstrøms gode og konkrete forslag:

  1. Hvis en udvist ikke samarbejder om effektuering af udvisningen, må der bruges tvang.
  2. Er det (indtil konventionernes opsigelse) ikke muligt at effektuere en udvisning, bør udviste konsekvent interneres i SIKRE lejer.

 • Anmeld

  Bente Petersen

  måske det ikke er så enkelt

  Hvid der er nogen der har læst Carstens indlæg ... vil jeg tilråde at læse dette inlæg af Irans Udenrigsminister Dr. M. Javad Zarif
  -
  http://www.iranreview.org/content/Documents/How-to-Handle-the-Enabling-Conditions-for-Extremism-and-Terrorism.htm
  -
  Det er meget forstandigt ...
  -
  Carstens stiller også spørgsmål vedrørende kendskab til Koranen... har Carstens selv læst den ? Jeg har - og forøvrigt arbejdet mange år i muslimske lande så forskellige som Egypten, Somalia, Iran, Pakistan og Indonesia ... og aldrig haft nogen problemer der. Det er et spørgsmål om at respektere deres love og kultur, gøre et godt stykke arbejde de er glade for... vi har mere tilfælles and hvad hvad der skiller os.
  -
  Men laes hvad Zarif siger...

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  @ Bente Pedetersen

  Jeg har læst dit link.
  Jeg har ikke læst Koranen vers for vers, men jeg har læst det meste af det som står på www.islaminfo. dk og flere lignende site, medsamt proislamsike sites, af og for muslimer, og fulgt det tæt i mange forskellige medier også udenfor MSM.
  Og set i forhold til realiteterne omkring islamisering af både Danmark og EU, tillader jeg mig at råbe vore politikere op og give legitim stemme til andre, om ikke at snakke MSM-løgne og venstreradikale kollegaer efter munden.

  Hvad der ske Syd for Middelhavet er mig så uendeligt ligegyldigt, da det igen og igen er deres indbyrdes religions- og klankrige der føres, som de har gjort det over alt hvor de kom frem de sidste 1400 år.
  Men jeg er absolut ikke ligeglad med at Islam også vil have deres voldsreligion, -lov og -kultur udbredt her i Danmark.

  Ja, man kan både her og hisset leve med en nok så flink, rar og omgængelig muslim, så længe altså at han/hun får lov at sætte dagsordenen og / eller tilkæmpe sig den, som enhver Muslim er det påbudt iflg. Koranen.

  Hvis nogle danskere absolut ønsker sig "muslimske berigelse", vil jeg da opfordre dem til, som du gør, at rejse der ud, frem for at få det slæbt hertil.
  Derude/-nede må der jo være rigelig plads til forskellighed i "Fredens Religion".

 • Anmeld

  bejoh@mail.dk · Maskinmester

  Der findes desværre ikke nogen muslimsk kultur

  DR-TV har lige sendt Nytårskoncert fra Wien, fra den vidunderligt smukke sal i Musikverein. Sådan et stort symfoniorkester, et stort festklædt publikum og smukke balletdansere er vel selve kvintessen af Den Vestlige Civilisation og Oplysningssamfundet.
  Og så er det jo lidt skræmmende, at netop alt det Nytårskoncerten består af, er bandlyst i Koranen, hvilket jo er en af de væsentligste grunde til, at de Muslimske samfund aldrig har præsteret noget i kunst og kultur.
  Selv den store moske i Istanbul er jo en kristen katedral som de har skrællet al skønhed ud af.
  Vi må lære at erkende, at "religion forpester alt" som Christopher Hitchens skriver i sin fine bog. Mellemøstens folk må lærer at frigøre sig fra imamerne som vesten har frigjort sig fra præsterne, så Lars Aslan Rasmussen har en god poiente.
  Al væsentlig kultur i muslimske samfund hidrører jo fra før muslimerne tog over fra ca. år 550, og siden sænkede mørket sig, og kulturødelæggelserne sker stadig og til ære for profeten.

 • Anmeld

  Bente Petersen

  Demokrati

  Til Carsten:
  -
  Tak for kommentar til mit...
  Vi lever i et demokrati og der er plads til forskellige synspunkter... og som du, proever jeg også at råbe politikkerne op, men angående vores udenrigspolitik...
  -
  Mener vi skal bakke Rusland og Iran op i deres bestræbelser for at bekæmpe terroristerne i Syrien, og skabe fred, så de syriske flygtninge kan tage hjem...
  -
  Angående berigelse - sagde Gruntvig jo også til danskerne allerede dengang 'luk vinduerne op, der er en verden udenfor' - nogen af os har så også lukket døren op og taget afsted... 45 år i 35 lande, især i Afrika og Asien... det er ganske berigende... men også herligt at komme hjem igen...
  -
  Vi har et godt land og det skal vedligeholdes, det gør vi ved at holde politikkerne i ørene også kaldet demokrati.

 • Anmeld

  Kenneth Borgen Axelsen

  Here we go again

  Jeg frygter populistiske hyggeislamofober som Lars Aslan mere end hårdkogte nazister.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Tak for svaret Bente Petersen

  Ja, vi kan håbe der kommer nye ind- og udenrigspolitiske vinde i 2017.

  Og som du skriver; at selv at holde vore politikere i ørene.

  ..........

  bejo;
  Det er så rigtigt og godt skrevet!
  Og det er ufatteligt, at det netop er venstrefløjen (med mange kunstnere og 68'ere) der er så forhippet på at få Islam til Danmark.
  Jeg mistænker dog en "lille" klan af NGO'ere, journalister, aktionærer/arbejdsgivere og politikkere, med en økonomisk, egocentreret livsførelse, for at stå i front for ønsket om, at smadre den gode kultur vi gennem tiderne har værnet om.
  Dertil så det ufattelige:
  Alle lemmingerne på venstrefløjen, der i sin tid var stolte bannerfører for vor sidst tilkæmpede friheder anno 1968. Men det er måske dem der snakker mere end de tænker? For de kan vel ikke i alvor mene, at de friheder vi fik, nu skal destrueres tillige med vor fine gamle kulturarv?

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen. · Pensionist.

  Islam

  Ja, når jeg tænker tilbage er det mig en gåde at Lars Aslan Rasmussen er repræsentant for et parti, socialdemokratiet, som var et af de partier på venstrefløjen, som i 70, erne bød alle indvandrere, læs muslimer, hjerteligt velkomne her til vores land.
  Disse partier fyldte os med løgn og fortielser omkring de problemer som ville opstå som følge af denne indvandring. I dag ser vi de grumme følger af dette vanvid. Jeg tror, at HVIS vi IKKE SNAREST indledet en masseudvisning er jeg alvorligt bange for at 2017, og årene fremover vil blive betydeligt værre end 2016. Tænk lige over det, og få så de grænser lukket. Jo hurtigere, jo bedre.

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  BRAVO, Aslan!

  Du har simpelthen ramt hovedet på sømmet i et og alt i dit indlæg!.

  Bedre kan det ikke beskrives.

 • Anmeld

  Peter Andersen · Maler

  Helt Ufatteligt

  Det er helt ufattelige at vi, som veluddannede og oplyste mennesker, stadig kan blive véd at have denne diskussion. Eller også er det fordi hverdagen nu har ændret sig så meget, at flere begynder at gå på listesko og slå knude på sig selv, af ren og skær frygt.
  Vi véd jo godt hvad muslimerne tror på. Eller vi burde vide det, hvis vi da anser os selv for bare nogenlunde begavede.
  I stedet kalder vi det fundamentalister, radikale islamister, moderate muslimer og hvad véd jeg. Men sagen er jo den, at islam fører der hen hvor det altid har ført hen. Det startede i Saudi Arabien og har så senere bredt sig i et langt bælte fra Indonesien til Marokko og et godt stykke ned i Central Afrika. Og hvad har disse lande så at fremvise..? Ren og skær ulykke, konflikter, fattigdom og undertrykkelse.
  Vi redder ikke disse muslimer fra nogen krige. De ER krigen - og vi er i gang med, at lukke den ind her.
  Hvis vi gør os den illusion, at de fleste muslimer ikke ønsker at leve som de gør, så må vi jo spørge os selv hvorfor deres lande så ser ud som de gør. Det gør de fordi de moderate muslimske halmstrå vi, i den vestlige verden, klynger os til, i virkeligheden slet ikke er muslimer. De er bare vokset op med en tro så stærk, så de færreste tør stå frem og sige det. Og alene det er et vidnesbyrd om, hvor utrolig farligt islam er.
  Så kan vi gå på listesko lige så tosset vi vil. Det gjorde man sikkert også i både Indonesien og Marokko, før huset brasede sammen. Men krigen er altså kommet til os nu. Om vi tør se det eller ej.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  @ Peter Andersen

  Hvor har du ret !

  og når jeg læser din kommentar, så får jeg tanker til bage til, hvor Tyskland, netop på listefødder, tillod Nazismen og de radikale herhjemme på samme måde gjorde knæfald for død og udryddelse.
  Nu er ismen "blot" Islamismen, men den er mange gange værre end Nazismen:
  Den gælder nemlig foruden jøder, udryddelse af enhver der ikke underkaster sig Islams tro/lov/regime-bog; Koranen, lige fra folk der spiser grisekød, til homoseksuelle, sangere, musikere, frie kvinder, blinde med fører hund, venstreorienterede, kristne, ateister, demokrater, literaturforfattere, videnskabsfolk, domsmænd, journalister, pædagoger og venligboere.

  Vi skal have træskostøvlerne på, for vi er kun os selv til at sparke tilbage og sige STOP NU.

 • Anmeld

  Allan Gorm Larsen. · Pensionist.

  Moderat???!!!.

  Moderat kommunisme, nazisme , Islam, hvad er det?! Er det halvt af hver, eller sagt på en anden måde: Hvordan kan man være både kommunist, nazist eller muhammedaner, samtidig med at man ikke er det?. Nej, enten er man det fuldt og helt, eller er man det ikke. Man kan ikke være begge dele på en gang. Konklusion: Der findes INGEN moderate ismer. Kun ekstreme.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Moderat???!!!.

  Det er et godt spørgsmål, Allan Gorm Larsen, for vi bliver til stadighed pressenteret for det, især i MSM-indoktrineringerne om Islam, som et beroligende holdkæft-bolche.

  Men en isme e´r jo netop en isme og kan derfor ikke gradbøjes.
  På Wikipedia kan man bl.a. læse:
  "at handle som en kyniker" nominet κυνισμός kynismós "det at handle kynisk, kynisme".

  Og som Erdogan siger (har sagt flere gange):
  Udtrykket "moderat islam" er grim og offensiv - Islam er islam .

 • Anmeld

  Peter · Andersen

  Moderat???!!!.

  Ja, medierne og de højere læreanstalter har for længst lagt lærdommen på hylden. Nu gør de sig mest i såkaldt "analyse og italesættelse af forskellige problemstillinger."
  Hvilket på dansk betyder "at feje problemerne ind under gulvtæppet."
  Men det er der måske heller ikke så meget at sige til, da det jo, i udstrakt grad, er dem der har skabt dem.

 • Anmeld

  Kirsten Kjellerup

  Stemmefiskeri

  Det er sørgeligt at læse et så tåbeligt indlæg fra en politiker. Aslan mener, at muslimerne i det store og hele er antidemokratiske, og hans partis "løsning" er at støtte antidemokratiske kræfter på højrefløjen!
  Det er lige så sørgeligt at læse indlæg fra personer, der udelukkende henter deres "viden" fra det såkaldte islaminfo, der først og fremmest misinformerer frem for at oplyse, eller fra "den korte avis", som er ude i samme ærinde.
  "Man kan ikke være halvt muslim", hører vi så. Men man kan altså godt være "halvt kristen"? Troende kristne mener, at lovgivningen skal bygge på bibelen, som blandt meget andet siger, at utro kvinder skal stenes, at kvinder skal tildække deres hår (hvilket koranen faktisk ikke kræver), at man ikke må spise svinekød osv. osv. Man kan finde masser af danskere, som stadig mener, at kvinder skal adlyde deres mænd, at homoseksualitet skal forbydes osv. , men det er altså kun galt, når man kan finde nogle muslimer, som mener det samme? Det eneste vidende og klarsynede indlæg i denne "debat" kommer fra Morten Anker Christensen, som jeg er fuldstændigt enig med.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  "Stemmefiskeri"

  Hvori består stemmefiskeriet???

  Mere forvrøvlet sludder og sammenblanding af alverdens ting, inklusiv en total selvopdigtet sammenhæng mellem kristne og muslimer, skal man godt nok lede længe efter, Kirsten Kjellerup.
  Ja, venstrefløjs retorikken nærmest lyser ud af din kommentar, og fortjener end ikke oplæg til debat, på et så uoplyst grundlag.

  Med hensyn til sandfærdige medier, kan jeg dog henvise dig til debatten på:

  http://www.altinget.dk/artikel/thomas-bigum-den-bedste-medicin-mod-falske-nyheder-er-public-service

 • Anmeld

  Peter · Maler

  "Stemmefiskeri"

  Kæreste Kirsten Kjellerup. Tør man forsigtigt spørge dig hvilken planet du befinder dig på..?
  Danmark er, som de fleste andre vestlige lande, et kulturkristent land. Dvs. vi bygger vores moralske værdier på Jesu budskab. Den kristne bibel består af det første testamente, som egentligt er jødedommen og omhandler skabelseshistorien, og det nye testamente som omhandler Jesus og evangelierne. Kristendommen bygger altså på det nye testamente og er derfor ikke er en lovreligion. Så skulle det være på plads. Du hørte tilsyneladende ikke efter i religionstimerne.
  Jødedommen er en lovreligion, som kun gælder for jøderne. Islam har derimod regler for muslimer såvel som ikkemuslimer. Og stakkels de ikkemuslimer, der i tidligere generationer måtte gøre disse erfaringer.
  Så kan du tage din lyserøde pensel og male lige så tosset du vil. Det bliver virkeligheden altså ikke anderledes af Kirsten Kjellerup.

 • Anmeld

  Kirsten Kjellerup

  Som forventet!

  De ovennævnte "svar" er nøjagtigt, som man kunne forvente, for de ligner alle de andre "svar", der kommer fra de fremmedfjenerdske elementer i disse uendelige diskussioner.

  Så kommer der noget om Jesu budskab. Javist, Jesu budskab handler om næstekærlighed, tilgivelse, at vende den anden kind til, og hvis du har "to kjortler", så giv den ene til de fattige, og det er sværere for en rig at komme ind i Guds rige, end det er for en kamel at komme igennem et nåleøje. Ud fra disse budskaber er Danmark jo så alt andet end kristent. Selv om regeringen - godt hjulpet af Aslams parti - arbejder ihærdigt på at gøre de fattige fattigere og de rige rigere, så er "vi" som nation stadig et af verdens rigeste lande, men "vi" vil sandelig ikke dele, og "vi" vil sandelig ikke hjælpe mennesker i yderste nød. Nej, de kan få lov at drukne i Middelhavet eller blive skudt ved den tyrkiske grænse, bare de holder sig væk fra os. Føj for satan, for en kristenhed!
  I øvrigt tilhører jeg ikke nogen "fløj". Der findes anstændige mennesker i alle lejre, og heldigvis for det, men som sædvanlig skal man påduttes et bestemt politisk tilhørsforhold, når man taler for medmenneskelighed og hjælpsomhed. Det er sørgeligt.
  I sin iver efter at tiltrække de fremmedfjendske stemmer er Aslan og hans parti med til at gøre verden til et mere utrygt sted.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  @ Kirsten Kjellerup

  Jeg vil ikke indgå i debat med dig, som tidligere skrevet, men jeg ville dog gerne om du ville udvide din horisont inden for det kristne selskab.
  For eksempel gennem dette læserbrev ( og kommentarer) fra Jyllandsposten d.d.

  http://jyllands-posten.dk/aarhus/meninger/breve/ECE9272125/eu-maa-sige-stop-til-at-give-tyrkiet-visum-til-hele-europa/

  skrevet af Knud H. Mathiesen, formand for Borum Menighedsråd, Aarhus Vester Provsti

 • Anmeld

  Kirsten Kjellerup

  @M.S. Carstens

  Tak for rådet, men hvis man vil vide noget om kristendom, skal man læse Bibelen, ikke diverse indskrænkede personers indskrænkede fortolkning af den.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  @ Kirsten Kjellerup.

  Ja, men det ene udelukker vel ikke det andet, udover forudindtagede meninger.
  Biblen kan stadig læses, debatteres og lægges til grund for refleksion, og heldigvis bliver vi endnu ikke stenet af den grund.

  MVH
  fra
  M.S. Carstens.

 • Anmeld

  Peter Andersen · Maler

  Som forventet!

  Nå så du mener altså ikke vi hjælper mennesker i nød Kirsten Kjellerup..?!
  Det var da godt nok den stiveste..! Jeg tror ikke der findes andre folkeslag på guds grønne jord, som hjælper mere end de vestlige lande gør. Det ses jo også tydeligt på den ensrettede trafik. Til gengæld skal vi så føle skyld for alskens dårligdomme og fejlslagne stater, sende nødhjælp til allerede overbefolkede områder og høre på diverse venstreorienterede utopister og venligboere, der ikke engang gider sætte sig bare en smule ind i selv de allermest simple problemstillinger. Næ, skriv du hellere til Saudiarabien og de andre rige golfstater, og bed dem tage sig bare lidt af deres egne. Og bed dem så samtidig lige om, at stoppe slaveriet. Det turde vel også snart være på tide.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  @ Peter Andersen;

  Super klare henvisninger til realiteterne!
  Ja, der rammer du lige plet i essensen af naivisternes selvhøjtidelighed.
  De himler op om sanseløs humanitær godhed (mest på andres regning) og ser slet ikke at de også selv vil stå med sværdet over nakken om ganske føje år, når Islam har fået velfærdsmigranter ( af nogle kaldet flygtninge) nok til Danmark og de har sparket barnevogne nok ind, til evig forsørgelse af indholdet.

  Men jeg kan da kun igen, igen konkludere, at de er så super egoistiske, at de er skide ligeglade , med de følger de forårsager for deres egne børn/børnebørn, bare de selv føler sig ophøjet over andre.
  Og jeg kan da også kun konkludere, at de så tillige må bifalde al den grusomhed, som Koranen påbyder dem,
  lige fra dine eksempler, til samtiden d.d. i Danmark, hvor der i Koranens navn drives æresmord, børneopdragelsesrejser, fysisk og psykisk afstraffelse af børn, omskæring af drengebørn herhjemme og pigebørn under opdragelsesreje til hjemegnene, ægteskabelig voldtægt af kvinder, dyb social kontrol af kvinder i og uden for hjemmet, dødstrudsler ved frafald fra Koranens påbud, dyremishandling af fjerkræ og klovdyr i vores slagteproduktion, intensiv blokering af vor fejring af julen, .....
  Nå ja, og dertil kommer så også lige de mange områder, hvor almindelige danskere ikke mere tør gå alene, -hvor de mange banderelaterede forbrydelser hersker, - hvor 2. og 3. generations indvandrebørn ned til 10 års alderen viser deres oplærte afsky for os.
  For slet ikke at nævne hele problematikken omkring deres kriminalitet, manglende arbejdsindsats, klan-/ghettodannelse, egne Shariazoner, radikalisering i Moskeer og Imamernes lyssky virke, ...
  - vores udhulning af velfærdssamfundet, de stjålne penge fra bistand i nærområderne til forgyldning af hertil vandrende, ...
  - langsom, men sikker underminering af demokratiet, kristendommen, foreningerne, frihederne til sang, dans, musik og fri leg og læring til vore børn, ...

  Jo, jo, det går som forventet, så længe nogle fortsat kan pudse deres kristne?, nulevende, glorie i humanitetens egoistiske skulderklapperri.

  Tjaa, så må det jo også være os tilladt, at sige føj for en kristen, som billiger alt det ovenførte, som Islam medføre i vort samfund.

  Og heller ikke jeg behøver at bande, for at påpege realiteterne ;-)

 • Anmeld

  Kirsten Kjellerup

  Ensrettet trafik?

  @Peter Andersen og M.S. Carstens

  Der er vist nogen, der skal sætte sig langt mere ind i virkeligheden her. 86% af alle de mennesker, vi har været med til at jage på flugt, bor i nærområderne. Og så snakker I gudhjælpemig om, at "de vestlige lande" hjælper, selv om "de vestlige lande" hellere ser, at flygtningene drukner i Middelhavet eller bliver skudt ved den tyrkiske grænse. "Flot" hjælp, må jeg sige!
  Saudi Arabien er en diktaturstat og på ingen måde repræsentativ for de mellemøstlige lande, så hold op med at bruge det land som eksempel. Og sjovt nok hører jo netop Saudi Arabien til "vores" venner! Forklar mig lige det!
  Undermineringen af demokratiet kommer fra de store multinationale selskaber, som er i fuld gang med at opkøbe hele Danmark, mens I ævler om et par håndfulde flygtninge. Og jeg kan fortælle dig, Carstens, at mine muslimske venner er langt bedre til sang, dans og leg end mine danske venner, som oftere brokker sig over småting end glæder sig over deres priviligerede liv.
  Uvidenheden og fordommene trives lystigt her, og det er til at brække sig over. Og så er I frække nok til at kalde jer kristne! Hvis krigen kommer hertil, er det folk som jer og jeres heltinde, den fascistiske deportationsminister, der har været med til at trække den ned over hovedet på os.

 • Anmeld

  Peter Andersen · Maler

  Ensrettet trafik?

  Du bliver klogere en dag Kirsten. For nogen tager det bare længere tid. Der er selvfølgeligt dem, der stædigt holder fast i deres eget forvrængede verdensbillede, af ren og skær forfængelighed. Men så dårligt vil jeg dog ikke tro om dig Kirsten.
  Saudiarabien er ikke det eneste diktatur i Mellemøsten. Faktisk findes der stort set ikke andet. Det skulle da lige være Irak, som jo fik indført demokrati af amerikanerne, hvilket naturligvis straks førte til den sædvanlige sekteriske vold vi nu er vidner til. I Egypten måtte der et militærkup til at få styr på tropperne og Jordan er gudskelov glade for deres konge. Men kristen skal man i hvert fald ikke være dernede. Spørg bare i Libanon, hvor de kristne også troede på fredelig sameksistens, indtil de kom i mindretal.
  Du køber altså også løgnen om, at de vestlige lande har ødelagt disse lande. Jamen kære Kirsten; hvordan tror du de lande var før du kunne læse om dem på nettet..? Når de kommer sejlende over middelhavet, har 90 procent af dem altså ikke været i nærheden af nogen krig - andet end den permanente voldelige kultur de jo er opvokset med. De fleste kommer rent faktisk fra Eritrea og sub Sahara, hvor befolkningstilvæksten er enorm, takket være vestlig hjælp og bistand. Ja, bare lige for at nævne det. Syriens befolkning var på størrelse med Danmarks for halvtreds år siden. I dag er de 22 millioner..! Kan du selv se problemet eller skal man stave det for dig..? Men selvfølgelig. Intet trumfer jo at du kender nogle flinke muslimer. Ta' dog og bliv voksen..!

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Om at sætte sig ind i realiteterne, Kirsten Kjellerup:


  http://www.care.dk/artikel/verdens-fattigste-skal-ikke-betale-dansk-asylregning/

  http://balder.org/avisartikler/Barcelona-Deklarationen-Euromediterranien-Hemmelige-Aftaler-Version-2009.php

  http://dandebat.dk/demografi.htm

  http://jyllands-posten.dk/debat/kronik/article6903027.ece

  https://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&u=https://civilusdefendus.wordpress.com/civil-defense/al-qaedas-7-step-plan/&prev=search

  http://new.euro-med.dk/20150701-eu-kommissionen-bekender-for-forste-gang-at-politisk-islam-dvs-shariaen-skal-vaere-europas-fremtid.php

  Lev vel i din salige tro og humanitære naivitet, men skån venligst mine børn og børnebørn for følgerne!!!

  Det kan bl.a. gøres ved, at Danmark støtter reelle flygtninge i nærområderne, frem for at forgylde fupasylanter/indvandrere i Danmark, som de selvforherligende ego humanister ikke kan få nok af.
  Og ved, at visse dele af borgerne skruer ned for fristelsen til, at pudse deres glorier under falske forudsætninger.

  Ps.
  Igen gode og kontante svar fra Peter Andersen!

  Og når egohumanisterne næst efter, himler op om klimaflygtninge osv. kan jeg kun beklage, at de selv, gennem 50 år +, stadig ikke har formået at bruge de mange, mange milliarder skattekroner og børnelommepenge-donationer på bæredygtig, børnebegrænsnings, politik syd for Middelhavet.
  Men, men NGO'erne lever skam stadig højt på deres selvforstærkende, vellønnede, humanitisme.

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Tilbage til Lars Aslan Rasmussen

  også her:

  http://denkorteavis.dk/2017/folk-der-er-bosat-i-danmark-udtrykker-begejstring-over-sondagens-terrorangreb-der-draebte-og-sarede-israelere/

  viser han hvordan den snigende islamisme holder sit indtog, under tiljubling af herboende Islams KOrantilbedere.

  Godt hjulpet på vej, gloriepudsende egohumanister!

  Tak for din indsats og dit mod Lars Aslan Rasmussen !

 • Anmeld

  M.S. Carstens · Realist

  Kristen eller ateist; hvad med lidt opsøgende indsigt? Vi er vel kommet ud over dagene med KTAS og omstilingsdamerne på centralen?

  Hizb ut-Tahrir fylder Nørrebrohallen med tusindvis af mennesker som bifalder Islam:

  http://nyheder.tv2.dk/samfund/2016-03-07-hizb-ut-tahrir-dansk-lovgivning-er-irrelevant-sharia-er-vigtigst

  mens samme befolkningsgruppe kan mobilisere:
  http://denkorteavis.dk/2016/ny-tusindvis-af-muslimer-i-optog-en-onsdag-eftermiddag-far-de-allesammen-kontanthjaelp-betalt-af-danskere/

  http://www.mx.dk/nyheder/kobenhavn/story/29581781

  Men det ser egohumanisterne jo slet ikke, i deres sammenligning med den åhhh så rare muslimske nabo eller grønthandler:

  http://www.newspeek.info/men_min_gr_nthamdler_er_flink

  eller andre landes advarsler:

  http://www.newspeek.info/politichef_indvandring_f_rer_til_voldt_gter

  for slet ikke at nævne:

  http://nyheder.tv2.dk/udland/2016-01-26-eu-kommissaer-over-halvdelen-af-asylsoegerne-er-oekonomiske-flygtninge

  og EU's hjælpsomhed til menneskesmuglernes lukrative forretning:

  http://libak.blogs.berlingske.dk/2016/06/01/dilemma-naar-eu-redder-baadflygtninge-understoetter-det-menneskesmuglernes-forretningsmodel/

  Jo, jo, man skal bare hellige sig selv i livet og så skide på, at vore børn og børnebørn må bukke under for Islams parole:

  http://www.islaminfo.dk/Leksikon.asp?PgID=452

  og dens hensigter:

  http://www.islaminfo.dk/Leksikon.asp?PgID=308

  og propaganda for Islam i Danmark:

  http://www.hizb-ut-tahrir.dk/content.php?contentid=777&caller=http://hizb-ut-tahrir.dk/category.php?menuid=9

 • Anmeld

  Flemming Kattrup

  Sådan kan vi vel ligeledes forvente det i DK

  Tyskland har lige mærket den religiøse hypnotisering.

  Der troede man naivt, at de tyske statsborgere af tyrkisk afstamning var velintegrerede efter 20-30 år der, men da Erdogan kaldte, myldrede de i 100 tusindvis op på barrikaderne - parate til kamp for verdensreligionen.

  Kun de naive har kikkerten for det blinde øje.