Om  
Søren Kryhlmand
Vibe Rømer Westh

Beskæftigelsesministeriets departementschef går på orlov

Departementschefen i Beskæftigelsesministeriet, Søren Kryhlmand, går på forældreorlov efter sommerferien. Afdelingschef Vibe Westh tager over som konstitueret departementschef i hans fravær.

Simon Engell Kjøller

Når Beskæftigelsesministeriets ansatte vender tilbage fra sommerferien, bliver det i en periode uden Søren Kryhlmand i departementschefstolen.

Det skriver han i et opslag på Linkedin.

"Når ferien er slut, vender jeg for en kort stund ikke tilbage til Beskæftigelsesministeriet. Jeg skal nemlig på forældreorlov med vores lille datter i ni uger. Det glæder jeg mig utrolig meget til," skriver Søren Kryhlmand.

Derfor overtager afdelingschefen i ministeriets Center for Arbejdsret, International og Jura, Vibe Westh, roret som konstitueret departementschef fra 1. august.

Vibe Westh har været ansat i Beskæftigelsesministeriets departementet siden 2020 og kom inden da fra en stilling i Arbejdstilsynet som vicedirektør.

Søren Kryhlmand har været departementschef i Beskæftigelsesministeriet siden 2020 og kom inden da også fra Arbejdstilsynet som direktør.

"Når jeg ser tilbage på de seneste måneder, kan jeg ikke andet end være utrolig stolt. For det har i den grad været et vildt beskæftigelsespolitisk halvår. Både i departement og styrelser er der blevet løbet stærkt," skriver Søren Kryhlmand i opslaget.

Søren Kryhlmand var i 2021 udnævnt af regeringen, KL og Danske Regioner som ambassadør for offentlig ledelse og har tidligere været afdelingschef og kontorchef i Beskæftigelsesministeriets departement og ministersekretær i Økonomi- og Erhvervsministeriet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Søren Kryhlmand

Departementschef, Beskæftigelsesministeriet
cand.scient.pol. (Aarhus Uni. 2004)

Vibe Rømer Westh

Kommende chef for forebyggelse og forskning, EU's arbejdsmiljøargentur (1/4-2024), afgående afdelingschef, Beskæftigelsesministeriet
cand.scient.pol. (Københavns Uni. 2002)

0:000:00