Dagens podcast: Det danske sundhedsvæsen for dummies

AJOUR: Hvordan hænger det sammen, at sundhedsvæsenet får flere og flere penge, men at der ofte dukker historier op om et presset personale? Altinget: ajour sætter fokus på det danske sundhedsvæsen i dagens udsendelse.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Partierne i Folketinget skal i denne uge forhandle om regeringen og Lars Løkke Rasmussens (V) forslag til en sundhedsreform.

Hver anden krone i det danske samfund går nu til det danske sundhedsvæsen, og midlerne til området er bare steget over de seneste årtier. Alligevel går der ikke længe imellem historierne om et presset sygehuspersonale, der til tider siger op i protest over presset.

Altinget: ajour sætter fokus på udfordringerne for det danske sundhedsvæsen i dagens udsendelse. Sundhedspolitisk analytiker Ole Toft er gæst.

Abonner via iTunes her | Find os i Spotify her | RSS-feed her

Forrige artikel Ugens EU-podcast: Risikerer magten at glide ud af hænderne på Macron? Ugens EU-podcast: Risikerer magten at glide ud af hænderne på Macron? Næste artikel Dagens podcast: Nu kommer 5G-teknologien til Danmark Dagens podcast: Nu kommer 5G-teknologien til Danmark