Konservativ Ungdom vælger ny formand

FORMANDSSKIFTE: Anders Storgaard er ny landsformand i Konservativ Ungdom. Han afløser Andreas Weidinger. 

Konservativ Ungdom har under weekendens landsråd valgt ny landsformand. Det skriver ungdomspartiet på Twitter.

Anders Storgaard skal fremover stå i spidsen for Konservativ Ungdom, og han overtager dermed stafetten fra Andreas Weidinger, der har bestredet posten i to år.

 

Den 24-årige århusianer, der fremover skal svinge taktstokken i Konservativ Ungdom studerer ved siden af sit politiske engagement Statskundskab på Aarhus Universitet. Han har været medlem af Konservativ Ungdoms forretningsudvalg siden marts 2017 og er desuden byrådssekretær for Det Konservative Folkeparti i Aarhus Kommune. 

Den afgående formand, Andreas Weidinger, blev ved kommunalvalget i november valgt til kommunalbestyrelsen i Gentofte Kommune. 

 

 

Forrige artikel Private mails belaster borgmesteren i Slagelse Private mails belaster borgmesteren i Slagelse Næste artikel Historisk udvisning af russiske diplomater fra Danmark Historisk udvisning af russiske diplomater fra Danmark
Europas ledere til de britiske folkevalgte: Nu ligger bolden hos jer

Europas ledere til de britiske folkevalgte: Nu ligger bolden hos jer

TOPMØDE: De europæiske ledere har torsdag aften nikket ja til briternes nye udtrædelsesaftale. Næste skridt er en godkendelse i det britiske underhus. Men det er fortsat meget usikkert, hvorvidt den britiske premierminister, Boris Johnson, kan samle et flertal blandt de britiske parlamentarikere.