Om  
Magnus Restofte

Ny kommunikativ tovholder på Det Kongelige Teater

Magnus Restofte flytter fra 1. juni ind på Kongens Nytorv 9, når arbejdspladsen på det københavnske spillested Vega skiftes ud med Det Kongelige Teater. Her tiltræder han som ny kommunikationschef og bliver blandt andet tovholder på udfoldelsen af teatrets nye strategi.

Camilla Kamstrup

Spillestedet Vega er for Magnus Retofte snart et overstået kapitel, når han 1. juni forlader sin stilling som kommunikations- og souchef til fordel for en stilling som kommunikationschef for Det Kongelige Teater.

Det skriver Det Kongelige Teater i en pressemeddelelse. 

40-årige Magnus Restofte har været tilknyttet Vega i otte år, hvor han ud over sin stilling som kommunikations- og souschef også har været ansat som konstitueret direktør i en periode. 

Teaterchef for Det Kongelige Teater Morten Hesseldahl er begejstret over ansættelsen og siger:

"Med Magnus Restofte har vi fundet den helt rigtige profil til at navigere Det Kongelige Teater gennem de spændende udfordringer, teatret står over for kommunikationsmæssigt," siger han og fortsætter:

"Hans store erfaring med publikumsoplevelser fra et af Europas bedst drevne spillesteder samt hans brede kommunikationsviden og faglighed inden for digital formidling gør, at vi glæder os meget til samarbejdet."

Den nyansatte kommunikationschef kommer blandt andet til at være ansvarlig for en lang række nye tiltag, som teatret står over for i den kommende tid. Her bliver han blandt andet tovholder på udfoldelsen af Det Kongelige Teaters nye strategi. 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Magnus Restofte

Museumsdirektør, Enigma
cand.comm. (Roskilde Uni. 2004)

0:000:00