Om  
Peter Rahbæk Juel
Anker Boye

Rahbæk Juel indstillet som Anker Boyes afløser

Peter Rahbæk Juel er officielt blevet indstillet til at være spidskandidat for Socialdemokratiet ved det forestående kommunalvalg af Rådhusforeningen-Odense Syd, og dermed tager han endnu et skridt på vejen mod at afløse Anker Boye.

Line Jenvall

Den lokale S-afdeling, Rådhusforeningen-Odense Syd, har officielt peget på Peter Rahbæk Juel som arvtager til borgmesterkandidaturet i Odense Kommune, når partiets mangeårige bykonge, Anker Boye, takker af ved næste valg.

Det skriver Fyns Stiftstidende.

Den 38-årige Peter Rahbæk Juel er vokset op i det fynske socialdemokratis ungdomsafdeling og har siddet i byrådet gennem de seneste ti år. I løbet af den tid har han både været gruppeformand og rådmand for Social- og Arbejdsmarkedsforvaltningen og tidligere Ældre- og Handicapforvaltningen.

Peter Rahbæk Juels navn har været nævnt flittigt, siden Anker Boye meddelte, at han ville give stafetten videre, men han skal først vælges ved et repræsentantskabsmøde senere på foråret, når alle partiets lokalforeninger i Odense har holdt deres årlige generalforsamlinger.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Rahbæk Juel

Borgmester (S), Odense Kommune, formand for KL's Arbejdsmarkeds- og Borgerserviceudvalg
BA i historie og samfundsfag (Syddansk Uni.), senior executive in state and local government (Harvard Uni.)

Anker Boye

Fhv. borgmester (S), Odense Kommune, fhv. formand for KL (1998-2002)
maler (1970)

0:000:00