Om  
Marie Louise Fischer

Tidligere rådgiver i Venstre bliver public affairs-chef i Dansk Industri

Marie Louise Fischer tiltræder 15. august stillingen som public affairs-chef i Dansk Industri. Hun erstatter Lasse Honoré, der er flyttet til Seoul. 

Foto: Privatfoto og Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix
August Ølsgaard Larsen

Marie Louise Fischer har landet jobbet som ny underdirektør for public affairs og digital interessevaretagelse i Dansk Industri.

Det oplyser Dansk Industri i en pressemeddelelse.

Marie Louise Fischer overtager stillingen fra Lasse Honoré, der er flyttet til Seoul for at arbejde i DI’s afdeling for International Business Development.

Marie Louise Fischer kommer fra en stilling som leder af Minister- og Ledelsessekretariatet i Beskæftigelsesministeriet og har desuden arbejdet som chefkonsulent og souschef i Venstre.

Læs også

DI's kommunikationsdirektør Morten Høyer håber, at Marie Louise Fischers erfaring fra netop Christiansborg kan blive en fordel i stillingen som public affairs-chef.

"Fra sit arbejde i Venstre ved Marie Louise, hvordan det interne arbejde fungerer på Christiansborg, hvilket er helt afgørende for at kunne være en kompetent PA-chef," udtaler Morten Høyer og fortsætter: 

"Samtidig kender hun ministeriernes indre liv, hvilket er enormt vigtigt for at være en effektiv interessevaretager."

Marie Louise Fischer er udannet cand.jur. fra Københavns Universitet.

Hun tiltræder stillingen som public affairs-chef 15. august.

Læs også

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Marie Louise Fischer

Tiltrædende public affais-chef, DI (15/8-24), kontorchef, Minister- og Ledelsessekretariatet, medlem af direktionen, Beskæftigelsesministeriet
cand.jur. (Københavns Uni.)

0:000:00