Mediedirektør langer ud efter Post Danmark

POST: Berlingske-direktør Lisbeth Knudsen revser på sin blog Post Danmark. Hvor bliver den post-service af, spørger hun.
Rasmus Nielsen

Post Danmark roser sig selv for dag-til-dag-udbringning - men det kan koncerndirektør Lisbeth Knudsen, Berlingske Media slet ikke genkende.

"Post Danmark håndterer hver dag 11 millioner forsendelser. Det har jeg lige læst i en pressemeddelelse fra Posten fra den 23. juli, hvor man bryster sig af en historisk god brevkvalitet i årets første seks måneder. Brevkvalitet betyder, at 96 ud af 100 breve er nået frem til modtageren dagen efter afsendelsen. Jeg ved ikke, hvor de er så heldige at få post hver dag. Det foregår i hvert fald ikke hjemme hos mig trods bopæl tæt på det centrale København," skriver Lisbeth Knudsen på sin blog og nævner seks post-udfordringer:

"Når man er så heldig at skulle holde ferie, så kan det være en god idé at bede Posten om at opbevare ens breve og forsendelser, så brevkassen ikke ligner en invitation til en hvilken som helst indbrudstyv. Det har imidlertid sine forhindringer.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00