Grønt overblik: Det skal du holde øje med i denne uge

Der er samråd på stribe om biodiversitet, kritik af PFAS-indsats og Lytnetteholmen, og så afholdes der eksperthøring om borgerinddragelse ved udbygning af vedvarende energi. Og så er erhvervsminister Morten Bødskov til et vigtigt rådsmøde i Bruxelles. Få et overblik over ugen her.

Torsdag er der eksperthøring i Folketinget om borgerinddragelse ved udbygning af vindmøller og solcelleparker. 
Torsdag er der eksperthøring i Folketinget om borgerinddragelse ved udbygning af vindmøller og solcelleparker. Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Morten Øyen

Velkommen tilbage fra Kristi Himmelfartsferien – til endnu et overblik over den kommende uges vigtigste grønne politiske begivenheder.

Mandag

I Bruxelles skal konkurrenceministrene blandt andet se på det store nye industripolitiske udspil, der i jargonen kaldes Net Zero, og det flankerende regelsæt, der skal gøre Europa mindre afhængige af få lande, når det kommer til leveringen af vigtige råstoffer. Og så skal de også nikke til nye regler for bæredygtige produkter, den såkaldte ecodesign-forordning.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Seneste fra By og Bolig

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024