Om  
Pui Ling Lau
David Hellemann
Torben Möger Pedersen

CBS udpeger topprofiler indenfor bolig og embedsværk til bestyrelsen

To store profiler indenfor embedsværk- og boligverdenerne Pui Ling Lau og David Hellemann er udpeget som nye medlemmer af CBS’ bestyrelse. Samtidig genudpeges Gunnar Bovim for en ny fireårig periode. 

På de nye bestyrelsesmedlemmers cv står blandt andet departementschef i Finansministeriet og sekretariatschef for Dronningen og statsministeren.
På de nye bestyrelsesmedlemmers cv står blandt andet departementschef i Finansministeriet og sekretariatschef for Dronningen og statsministeren.Foto: Pressefoto/CBS
Johan Auken Alstrup

CBS’ udpegningsorgan har efter indstilling fra CBS’ indstillingsorgan udpeget Pui Ling Lau og David Hellemann som nye, eksterne medlemmer af CBS’ bestyrelse. Her erstatter de Michael Rasmussen og Mette Vestergaard, der begge har siddet otte år i CBS’ bestyrelse.

Det oplyser universitetet i en pressemeddelelse.

Pui Ling Lau er cand.jur. fra Københavns Universitet og har haft en lang ledelseskarriere i blandt andet Københavns Lufthavne og Realdania, hvor hun i dag er vicedirektør. Hun er tidligere sekretariatschef for Hendes Majestæt Dronningen og var chef for statsministerens sekretariat fra 1998-2003.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00