Om  
Martin Hedevang Andersen
Susanne Renée Grunkin

Danske Landskabsarkitekter får ny formand

Martin Hedevang Andersen er ny bestyrelsesformand for Danske Landskabsarkitekter. Han har fokus på cirkulær økonomi og står bag flere iværksætterprojekter.

Max Læbo Wulff

På Danske Landskabsarkitekters bestyrelsesmøde den 15. april pegede bestyrelsen på Martin Hedevang Andersen som ny formand.

Det skriver Politiken Byrum.

Der sker, efter Susanne Renée Grunkin i slutningen af marts valgte at træde tilbage fra formandsposten, som hun har sidder på de sidste seks år.

Martin Hedevang Andersen har været medlem af Danske Landskabsarkitekters bestyrelse siden 2018, hvor han fungerer som kasserer og som koordinator for Danske Landskabsarkitekters udvalg for cirkulær økonomi.

Ideen om genanvendelighed og cirkulær økonomi er noget, der går igen i Martin Hedevang Andersens arbejde, han er nemlig også stifter af ORCA - Cirkulær Landskabsarkitekt. Dertil er han medstifter og kreativ leder af By rum Skole.

Begge er initiativer, som den nyvalgte formand arbejder på ved siden af sit arbejde i Danske Landskabsarkitekters bestyrelse. 

"Det er et hverv, jeg har lyst til at tage. Jeg kan godt lide at tage ansvar, og jeg har ikke noget imod at være den, men jeg gør det også, fordi jeg sidder med en god bestyrelse, som, jeg ved, bakker op og har en tung faglighed og et stort engagement. Jeg kommer til at bruge min bestyrelse meget", siger Martin Hedevang Andersen til Politiken Byrum.

Martin Hedevang Andersen er uddannet landskabsarkitekt fra Københavns Universitet.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Hedevang Andersen

Formand, Danske Landskabsarkitekter, Landskabsarkitekt MDL, stifter, ORCA - Cirkulær Landskabsarkitektur, kreativ leder, BY RUM SKOLE
Landskabsarkitekt (Københavns Universitet, 2015)

Susanne Renée Grunkin

Fhv. formand, Danske Landskabsarkitekter, medlem af styregruppen for Green Cities DK, landskabsarkitekt MDL, Senior kreativ leder og kompetenceleder for bæredygtighed, Arkitema.
Landskabsarkitekt (Den Kgl. Veterinær- og Landbohøjskole, 1998)

0:000:00