Om  
Martin Wiesener

Direktør for Danmarks største ejendomsmægler skifter til Dagrofa

Efter fire år hos EDC flytter Martin Wiesener til fødevarekoncernen Dagrofa, der blandt andet står for Meny, Spar og Min Købmand.

Johan Auken Alstrup

Martin Wiesener, der er administrerende direktør i Danmarks største ejendomsmæglerkæde, EDC, skal i fremtiden være it-direktør i Dagrofa. 

Det oplyser fødevarekoncernen i en pressemeddelelse.

"Jeg glæder mig helt vildt til at træde ind i fødevarebranchen og Dagrofa, hvor digitaliseringen i stigende grad disse år spiller en mere væsentlig rolle i forhold til konkurrencedygtighed og relationen til kunderne," udtaler Wiesener, der er uddannet datamatiker fra CBS og har en kandidat i virksomhedsledelse fra Middlesex University.

Wiesener var kortvarigt it-direktør i EDC, før han blev forfremmet til administrerende direktør. Før da stod han for it-ledelsen i Falck og har tidligere været tilknyttet Alka Forsikring.

"Martin kommer med en særdeles relevant og solid erfaring inden for it og ledelse og er godt rustet til at videreudvikle og styrke vores it-organisation sammen med medarbejderne," siger koncernøkonomidirektør i Dagrofa Thomas Børner.

Martin Wiesener begynder i Dagrofa tirsdag 1. august og indtræder samtidig i koncernledelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Wiesener

It-direktør, Dagrofa
MBA (Middlesex University, London, 2015), datamatiker (CBS, 2000)

0:000:00