Om  
Martin Skou Heidemann

Formanden for Dansk Byggeri trækker sig

Dansk Byggeris formand har trukket sig efter længere tids orlov på grund af sagen om det københavnske byggekartel. 

Line Jenvall

Dansk Byggeris formand, tømrermester Martin Skou Heidemann har haft en sigtelse i forbindelse med det såkaldte københavnske byggekartel hængende over hovedet siden oktober sidste år. Efter længere tids orlov har han nu valgt at trække sig fra formandsposten.

"Jeg har ikke opgivet håbet om, at Bagmandspolitiet indser, at der ikke er nogen sag, og at man derfor dropper sigtelsen. Men tiden går, og Dansk Byggeri kan ikke være tjent med at have en formand på orlov på ubestemt tid," siger Martin Skou til Licitationen.

Beslutningen er ikke uventet, efter Martin Skou Heidemann forlængede sin orlov i starten af december med udmeldingen om, at han ville gå af som formand, hvis der ikke kom nogen afklaring i sagen inden slutningen af januar.

Formandsskabet i Dansk Byggeris bestyrelse varetages frem til Dansk Byggeris ordinære repræsentantskabsmøde i april af næstformand Claus Bering, adm. direktør i CRH Concrete A/S.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Martin Skou Heidemann

Medlem af byrådet (V), Gladsaxe Kommune, adm. direktør, grundlægger, Skou Gruppen, bestyrelsesformand, DI Træsektionen, fhv. bestyrelsesformand, Dansk Byggeri
bygningsingeniør (Danmarks Ingeniør Akademi 1990)

0:000:00