Om  
H.M. Dronning Mary Elizabeth

Mary uddeler legater til australske udvekslingsstuderende

Kronprinsesse Mary har uddelt ”The Crown Princess Mary Scholarship” til to australske udvekslingsstuderende, der har valgt at læse et semester på Københavns Universitet.

Kristian Tolbøll

Modtagerne af årets legater er de to australske studerende, Avril Jane Francis fra Griffith University og Thomas Patrick Lynch fra University of Queensland. Avril Francis har en bachelorgrad i Miljøteknologi og hun er i gang med at tage en Master i miljø- og byplanlægning. Thomas Lynch er i gang med at tage sin bachelorgrad i økonomi.

Det skriver Københavns Universitet.

”Da I besluttede jer for at tage på udveksling, blev I sikkert præsenteret for en lang række mulige destinationer verden over. I jeres legatansøgninger lagde I imidlertid begge stor vægt på ønsket om specifikt at studere i København. I ville dygtiggøre jer inden for miljø- og byplanlægning og økonomi, hvor Københavns Universitet har meget at byde på, og I ønskede at få større kulturel forståelse for Danmark og danskerne,” siger H.K.H. Kronprinsesse Mary i sin tale til de to studerende ifølge Københavns Universitet.

Københavns Universitet modtager årligt omkring 2000 ansøgninger fra udvekslingsstuderende fra hele verden. Størstedelen kommer fra USA, Australien, Tyskland og Sydeuropa.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

H.M. Dronning Mary Elizabeth

Dronning af Danmark, grevinde af Monpezat, formand, Mary Fonden
BA i handel og jura (University of Tasmania 1994)

0:000:00