Jeppe Aagaard Andersen vinder Danish Wood Award

Jeppe Aagaard Andersen, professor i landskab på arkitektskolen i Oslo, AHO, og tegnestue i Sydney, har modtaget Danish Wood Award 2014.

 

Nikolaj L. Simonsen

Jeppe Aagaard Andersen har modtaget Danish Wood Award. Han modtager prisen for sit  arbejde med blandt andet Kulturhavn Kronborg, Bo01 i Malmø og Sydney University. Det skriver Forbundet Arkitekter og Designere på sin hjemmeside.

"Det er en meget stor ære. Det er folk i branchen, som jeg ser op til, der har valgt mig. Det havde jeg ikke set komme, så jeg blev meget glad," siger Jeppe Aagaard Andersen til Forbundet Arkitekter og Designere.

Træbranchens arkitekturpris bliver uddelt hvert andet år og er en af Danmarks ældste og mest prestigefyldte arkitekturpriser. Prisen hædrer arkitekter, der i deres arbejder har udvist store kunstneriske kvalifikationer, teknisk dygtighed og overbevisende anvendelse af træ. Vinderen udvælges af en uvildig komité, som består af arkitekterne Anders Brix, Anna Maria Indrio, Dorte Mandrup-Poulsen, Michael Sten Johnsen og Bjarne Lund Johansen (formand for komiteen).

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00