Om  
Lizette Risgaard

LO-skolen får ny direktør

Birgit Nørgaard er ny direktør for Konventum og bygningskomplekset LO-skolen i Helsingør. Hun kommer fra en stilling som direktør for Scandic Eremitage.

Benedicte Gjerding Dahlberg

1. november får Konventum og LO-skolen ny direktør. 

Bestyrelsen for konference- og kursuscenteret har nemlig ansat Birgit Nørgaard som ny direktør. 

Det skriver Fagbevægelsens Hovedorganisation i en pressemeddelelse

Birgit Nørgaard kommer fra en stilling som direktør for Scandic Eremitage, hvor hun har været siden 2001.

Hun startede sin karriere hos Scandic hotelkæde i 1992, hvor hun sidenhen har haft flere ledende stillinger herunder direktør for Scandic Aalborg.

"I Birgit Nørgaard har bestyrelsen fundet en stærk kandidat til at udvikle og styrke de mange aktiviteter, vi driver fra den smukke LO-skole. Det er aktiviteter, der rummer alt fra uddannelse, kursus og konferencer til selskaber, golfophold og hotelvirksomhed," siger formand i Fagbevægelsens Hovedorganisation, Lizette Risgaard.

Konventum og bygningskomplekset LO-skolen ejes af Fonden LO-skolen og udbyder blandt andet flere forskellige uddannelser, undervisning og kurser til fagbevægelsens medlemmer. 

"Jeg glæder mig meget til at tage hul på opgaven sammen med de mange dygtige og engagerede medarbejdere på Konventum. Mit mål er en kommerciel og sund drift til gavn for både gæster, medarbejdere og vores bagland", siger Birgit Nørgaard.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Lizette Risgaard

Fhv. formand, Fagbevægelsens Hovedorganisation (FH)
kontorfunktionær (Handelsskole), lederuddannelse, MPA

0:000:00