Ny debat: Hvor skal dansk boligpolitik hen?

DEBAT: Landets nye boligminister, Kaare Dybvad (S), har allerede markeret sig med en lang række visioner for den danske boligpolitik. Men hvilken vej skal boligpolitikken bevæge sig ifølge områdets aktører? Det spørger Altinget: by og bolig om de næste par uger.

Kaare Dybvad (S) står i front for dansk boligpolitik som ny boligminister med et væld af ambitioner. Men hvilken retning skal boligpolitikken udvikle sig i ifølge aktørerne? 
Kaare Dybvad (S) står i front for dansk boligpolitik som ny boligminister med et væld af ambitioner. Men hvilken retning skal boligpolitikken udvikle sig i ifølge aktørerne? Foto: Arthur J. Cammelbeeck/Altinget

Da Mette Frederiksen (S) 27. juni offentliggjorde sin nye regering, stod det klart, at Danmark efter mange år uden igen har fået en minister, der udelukkende har ansvar for boligpolitikken.

Landets nye boligminister er 35-årige Kaare Dybvad (S).

Dybvad har allerede markeret sig med en lang række visioner for, hvordan han ser boligpolitikken og det danske boligmarked udvikle sig. I sin tiltrædelsestale satte Kaare Dybvad fokus på, at han ville sikre mere blandede byer og samtidig gøre op med Låsby-Svendsen-typerne.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00