Opsamling: Blandede byer og grøn omstilling på dagsordenen

OPSAMLING: I løbet af den seneste måned har en række boligpolitiske aktører givet deres bud på, hvor boligminister Kaare Dybvad skal tage dansk boligpolitik hen. Altinget By og bolig giver dig her et overblik over debattens vigtigste pointer.

Det skal være nemmere og billigere at skabe blandede boligområder, det skal være nemmere for byggebranchen at være med på den grønne omstilling, og der skal skabes flere boliger til både ældre, hjemløse og studerende.

Sådan lyder en række af anbefalingerne til den nye boligminister Kaare Dybvad (S) fra Altinget By og boligs debatspalter. Den seneste måned har 12 boligpolitiske aktører diskuteret fremtiden for dansk boligpolitik. Her har aktørerne budt ind med hver deres forslag til, hvor der er brug for, at den nye boligminister, Kaare Dybvad, placerer sit fokus.

Der har blandt aktørerne været generel enighed om, at det er meget positivt, at boligområdet igen har fået sin egen ministerpost, og at bolig og byggeri dermed igen er på den politiske dagsorden. Debatten har dog også vist, at ministeren står over for en række udfordringer.

Login