Om Altinget By og Bolig

OM OS: Altinget By og Bolig leverer nyheder, debat og baggrund om dansk bygge- og boligpolitik.

Altinget By og Bolig dækker de politikområder, som sætter rammerne for de steder, hvor danskerne bor. Med udgangspunkt i boligen, kvarterer og byer vil portalen sætte fokus på lovgivning og den politiske planlægning, som definerer fremtidens byer.

Konkret betyder det, at Altinget By og Bolig dækker boligpolitik, den private og almene sektor og det private boligmarked. Derudover dækker portalen større byudviklingsprojekter, planloven og de institutioner og organisationer, som beskæftiger sig med udvikling af Danmarks byer.

Udgivelser
Altinget By og Bolig udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge på området. Hver onsdag kommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrund og analyser, og torsdag kommer et debatnyhedsbrev om aktuelle politiske emner

Kontakt 
Hvis du har ideer eller input til interessante historier inden for byudvikling eller boligpolitik generelt, er du velkommen til at kontakte Altinget By og Bolig.

Har du spørgsmål til dit abonnement, så kontakt adm@altinget.dk 

Annoncer
Nichehuset
Ny Kongensgade 10
1472 København K 

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk
www.nichehuset.dk/altinget

 

Rigsrevisionen kritiserer Niels Bohr-byggeriet

Rigsrevisionen kritiserer Niels Bohr-byggeriet

KRITIK: Manglende afklaring af brugernes krav og ændringer i planen, der ikke blevet skrevet kontrakter for, er de centrale punkter i en kritisk rapport om KU's Niels Bohr-bygning, der er blevet mere end dobbelt så dyrt som forventet og mere end fire år forsinket.