Om Altinget By og Bolig

OM OS: Altinget By og Bolig leverer nyheder, debat og baggrund om dansk bygge- og boligpolitik.

Altinget By og Bolig dækker de politikområder, som sætter rammerne for de steder, hvor danskerne bor. Med udgangspunkt i boligen, kvarterer og byer vil portalen sætte fokus på lovgivning og den politiske planlægning, som definerer fremtidens byer.

Konkret betyder det, at Altinget By og Bolig dækker boligpolitik, den private og almene sektor og det private boligmarked. Derudover dækker portalen større byudviklingsprojekter, planloven og de institutioner og organisationer, som beskæftiger sig med udvikling af Danmarks byer.

Udgivelser
Altinget By og Bolig udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge på området. Hver onsdag og fredag kommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrundsartikler, interviews, analyser og debatindlæg.

Kontakt 
Hvis du har ideer eller input til interessante historier inden for byudvikling eller boligpolitik generelt, er du velkommen til at kontakte Altinget By og Bolig.

Har du spørgsmål til dit abonnement, så kontakt adm@altinget.dk 

Annoncer
Ønsker du at annoncere eller få din jobannonce på Altinget By og Bolig, så kontakt Altinget Annoncer på 3177 8046 eller annonce@altinget.dk.

 

Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

Fem store opgaver venter på Dybvads nye skrivebord

FORFREMMELSE: Som ny indenrigs- og boligminister skal Kaare Dybvad favne både den kommunale økonomi og rammerne for det levede liv. Med et kommunalvalg i sigte er der grobund for værdiorienteret substanspolitik.