Om Altinget: by og bolig

OM OS: Altinget: by og bolig leverer nyheder, debat og baggrund om dansk bygge- og boligpolitik.

Altinget: by og bolig dækker de politikområder, som sætter rammerne for de steder, hvor danskerne bor. Med udgangspunkt i boligen, kvarterer og byer vil portalen sætte fokus på lovgivning og den politiske planlægning, som definerer fremtidens byer.

Konkret betyder det, at Altinget: by og bolig dækker boligpolitik, den private og almene sektor og det private boligmarked. Derudover dækker portalen større byudviklingsprojekter, planloven og de institutioner og organisationer, som beskæftiger sig med udvikling af Danmarks byer.

Udgivelser
Altinget: by og bolig udkommer hver mandag med et overblik over den kommende uge på området. Hver tirsdag kommer et debatnyhedsbrev om aktuelle politiske emner, og torsdag kommer et nyhedsbrev med nyheder, baggrund og analyser. 

Kontakt 
Hvis du har ideer eller input til interessante historier inden for byudvikling, eller boligpolitik generelt, er du velkommen til at kontakte Altinget: by og bolig.

Har du spørgsmål til dit abonnement, så kontakt adm@altinget.dk 

Annoncer
Nichehuset
Bredgade 23
1260 København K

Tlf. 35 35 10 10
hej@nichehuset.dk
www.nichehuset.dk/altinget

S advarer imod ideologisk slåskamp om snerydning

S advarer imod ideologisk slåskamp om snerydning

KONKURRENCE: Det er ideologisk firkantet lovgivning, at kommuner ikke må tilbyde saltning og snerydning på private fællesveje, lyder det fra S. Danske Parcelhusejere vil dog helst være helt fri for kommunal indblanding.