Om  
Rani Bødstrup Hørlyck

Omdiskuteret skoleleder får job i Gellerup

Rani Hørlyck, der er kendt for sine indsatser for tosprogede folkeskoleelever, gik af som skoleleder i oktober efter anklager om dårligt arbejdsmiljø og snyd ved afgangsprøverne. Nu skal hun hjælpe de boligsociale familieindsatser i Gellerup i Aarhus.

Rani Hørlyck bliver boligsocial facilitator til familieindsatser på sprog og skolegang ved Det boligsociale Hus. Ansættelsen sker som led i en ny boligsocial plan for Gellerup og Toveshøj.
Rani Hørlyck bliver boligsocial facilitator til familieindsatser på sprog og skolegang ved Det boligsociale Hus. Ansættelsen sker som led i en ny boligsocial plan for Gellerup og Toveshøj.Foto: Mikkel Berg Pedersen/Ritzau Scanpix
Mathilde Brieghel

Hun er blevet kaldt "Et skoleeksempel for integration" af Politiken.

Men i oktober gik hun af som skoleleder efter en række anklager, blandt andet om snyd ved afgangsprøverne og med fravær for både lærere og elever.

Rani Hørlyck er både berømt og berygtet som tidligere skoleleder på Søndervangskolen. Nu har hun fået nyt job som boligsocial facilitator til familieindsatser på sprog og skolegang i Aarhus. Det oplyser Gellerup.nu i følge Folkeskolen. Ansættelsen sker som led i den boligsociale helhedsplan for Gellerup og Toveshøj.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00