Panel tager hul på debatten om boligaftalen

DEBAT: Dette efterår skal der laves en ny boligaftale på det almene område. Vi har inviteret en række eksperter til at give deres besyv om den kommende boligaftale. Se debattørerne her.

Foto: Colourbox
Nikolaj L. Simonsen
Fakta
Bland dig!
Send dit debatindlæg til [email protected]

I efteråret skal regeringen forhandle en ny boligaftale på det almene område. Hele den almene sektor er i spil, og der skal forhandles om alt fra boligsocialt arbejde, til renoveringsrammen i Landsbyggefonden og finansiering.

I vækstplanen nåede regeringen til enighed med Venstre om, at der skal gøres en indsats i de yderområder, hvor der i dag står tomme almene boliger. Desuden står tryghed i de udsatte områder højt på boligminister Carsten Hansens (S) prioritetsliste.

Altinget : by&bolig har bedt en række eksperter på boligområdet diskutere boligaftalens vigtigste opgaver.

Marie Stærke, bestyrelsesformand Center for Boligsocial Udvikling, CFBU. Marie Stærke er tidligere borgmester i Køge Kommune, hvor hun var valgt for Socialdemokraterne. CFBU arbejder på at styrke de boligsociale indsatser i udsatte boligområder.

Carsten Kissmeyer, medlem af KL's teknik- og miljøudvalg. Carsten Kissmeyer er, foruden sit virke i KL, borgmester i Ikast-Brande Kommune hvor han er valgt ind for Venstre. Venstre i Ikast-Brande har valgt at indstille borgmesteren til Folketinget.

Altinget logoBy og Bolig
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget by og bolig kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00