Plakat over det nye Folketing

PLAKAT: Kort tid efter folketingsvalget laver Altinget.dk en oversigtsplakat, der viser det nye Folketing og de nyudnævnte ministre.

Traditionen tro udgiver Altinget.dk efter folketingsvalget en plakat over de nyvalgte medlemmer. Plakaten vil give overblik over og informationer om, hvem der de næste år skal repræsentere danskerne. Desuden vil det nye ministerhold fremgå af plakaten.

Udover ansigterne på de valgte folketingsmedlemmer, viser plakaten de personlige stemmetal og i parentes stemmetallene fra sidste valg. Desuden inkluderer plakaten informationer om fødselsår, titel og opstillingskreds. Endeligt fremgår det, om det pågældende medlem eksempelvis har funktion som ordfører, partiformand eller er medlem af Folketingets præsidium.

Plakaterne går i trykken, så snart der er dannet en ny regering og er blevet til efter idé og koncept af Rasmus Nielsen, og Christian Sørensen fra Supermouse har stået for den grafiske fremstilling.

Abonnenter kan gratis afhente plakaten på Frederiksholms Kanal eller redaktionen på Christiansborg. Vi sender også gerne plakaten ud mod betaling af porto.
Prisen for ikke-abonnenter er 300 kr. pr. plakat, 5 stk. for 1.000.

Plakaten kan forudbestilles ved at sende en mail til [email protected]. Mærk "plakat" i emnefeltet og skriv navn, adresse og arbejdssted. Plakaterne sendes i rør.

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024