Plakaten over det nye Folketing er klar

PLAKAT: Nu kan du få Altinget.dks plakat, der viser det nye Folketing og de nyudnævnte ministre.

Hvem sidder i Folketinget for Enhedslisten? Hvem er valgt i Sydjylland, og hvor mange personlige stemmer fik Anders Samuelsen?  Alt det og meget mere kan du se på plakaten med det nye Folketing og den nye regering, som Altinget.dk traditionen tro har fået trykt.

Ud over ansigterne på de valgte folketingsmedlemmer, viser plakaten de personlige stemmetal og i parentes stemmetallene fra sidste valg. Desuden inkluderer plakaten informationer om fødselsår, titel og opstillingskreds. Endeligt fremgår det, om det pågældende medlem eksempelvis har funktion som ordfører, partiformand eller er medlem af Folketingets præsidium.

Plakaten kan bestilles ved at sende en mail til [email protected]. Mærk "plakat" i emnefeltet og skriv navn, adresse og arbejdssted.

Abonnenter kan gratis afhente plakaten på Frederiksholms Kanal eller redaktionen på Christiansborg. Vi sender også gerne plakaten ud mod betaling af porto.
Prisen for ikke-abonnenter er 300 kr. pr. plakat, 5 stk. for 1.000. Plakaterne sendes i rør.

Plakaten er blevet til efter idé og koncept af Rasmus Nielsen. Christian Sørensen fra Supermouse har stået for den grafiske fremstilling.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion


Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024