Om  
Peter Nilsson

Venstremand ud af Holbæk-byråd efter arbejdspres

Peter Nilsson har valgt at forlade kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune, fordi det går ud over hans virksomhed. Hans afløser er allerede fundet.

Sofie Hvemon

Venstres Peter Nilsson ønsker ikke længere at være en del af kommunalbestyrelsen i Holbæk. Det fremgår af en pressemeddelelse fra Venstre i Holbæk.

"Arbejdet som lokalpolitiker er meget omfattende, og det går ud over min virksomhed, da der er mange møder, som man skal deltage i, og det er ikke foreneligt med mit arbejde," udtaler Peter Nilsson i pressemeddelelsen.

Af hans LinkedIn fremgår det, at Peter Nilsson driver en smedevirksomhed og en ejendomsvirksomhed samt udlejer hoppeborge og slush ice-maskiner.

Formelt skal Peter Nilssons udtrædelse godkendes af kommunalbestyrelsen. Derfor kan venstremanden først forlade byrådet til næste bestyrelsesmøde 25. marts.

"Vi har været meget glade for den indsats, som Peter har ydet med stort engagement, og vi ønsker ham held og lykke i fremtiden," udtaler Venstres gruppeformand Camilla Hove Lund om Peter Nilssons afsked.

Det bliver Karina Helmer, der som førstesuppleant skal indtræde i stedet for Peter Nilsson, såfremt hun godkendes af kommunalbestyrelsen.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Peter Nilsson

Byrådsmedlem (V), Holbæk

0:000:00