Hovedrig reklamemand bag LA's kampagne

COMEBACK: Gratis ekspertbistand fra den stenrige reklamemand Søren Kenner og heldig timing har gjort Liberal Alliances politiske annoncekampagne særdeles effektiv.
Foto: Liberal Alliance
Erik Holstein
Foto:

Man påstod også, at tv-debatten var død - alligevel fik den en vigtig rolle i det britiske valg. Selvom sociale medier vil få stigende betydning, vil såvel tv-debatter som avisannoncer stadig være meget afgørende.

Peter Goll
Direktør, Geelmuyden Kiese, om LA's vellykkede annoncekampagne

"De har forberedt sig godt. De har analyseret det politiske landskab og meget præcist defineret, hvilke budskaber de ville ud med. Men det er en betingelse for succesen, at de har kunnet slå til i en situation med en åbning i markedet."

Sådan vurderer kommunikationsdirektør Peter Goll fra Geelmuyden Kiese den særdeles overraskende succes for Liberal Alliances vedholdende annoncekampagne.

Kampagnen med helsides dagbladsannoncer har stået på i månedsvis, og idéen blev undfanget af LA's leder Anders Samuelsen, der havde to lignende annoncer i Horsens Folkeblad i kommunalvalg-kampen. Netop Horsens var et af de få steder, hvor det dengang skindøde parti fik en smule medvind.

Taknemmelig baggrund
Da Liberal Allliance i marts startede den landsdækkende kampagne, viste timingen sig at blive optimal:

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00