Værdikommissionen er nedsat

KOMMISSION: Kulturminister Per Stig Møller har nu efter aftale med forligspartierne bag finanslovsaftalen for 2011 udpeget Værdikommissionen.
Mette Laursen

Kommissionen skal kortlægge og skabe debat om, hvilke værdier der er vigtige for danskernes liv. Kommissionen skal sikre en åben og bred folkelig debat og afslutter sit arbejde inden udgangen af 2012.   

"Vi lever i en tid, hvor samfundet hurtigt forandrer sig, og hvor vores levemønstre er under stadig forandring og udvikling," siger Kulturminister Per Stig Møller (K) i en pressemeddelelse, og forsætter:

"Nye tendenser gør sig gældende, og vores værdigrundlag ændrer sig bevidst eller ubevidst i takt hermed. Regeringen har derfor nedsat en værdikommission, der i den kommende tid skal undersøge, hvilke værdier der er af betydning for os danskere i dag. Værdikommissionens medlemmer er en række markante personer, som jeg er sikker på vil kunne bidrage med en interessant kortlægning og en bred folkelig debat om de værdier, der er vigtige for os i dagens Danmark."

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00