Embedsmanden bag politiske kampagner

DF-veteran vil som ny partisekretær styrke samarbejdet mellem Christiansborg og de 145 medlemsorganisationer.
Kristian Lund Pedersen

Poul Lindholm Nielsen besidder de egenskaber, som jeg personligt finder meget vigtige i et job som partisekretær. Han er loyal, en arbejds-bi, perfektionistisk og effektiv.

Pia Kjærsgaard
Partileder, MF (DF)
56-årige Poul Lindholm Nielsen, Odense er af Dansk Folkepartis hovedbestyrelse udpeget som ny partisekretær. Han afløser 1. marts Steen Thomsen, som efter fire år forlod sin stilling ved årsskiftet for at flytte med familien til Jylland.

To af hovedopgaverne for Poul Lindholm Nielsen bliver at følge op på de politiske kampagner og være koordinator ved det kommende Europa-Parlamentsvalg.

Lindholm får base på Christiansborg, hvorfra han styrer det administrative arbejde. Han vil desuden i vid udstrækning være på farten rundt om i landet, i det hans primære opgave i landsorganisationen bliver at mødes med og som katalysator og iværksætter samarbejde med tillidsfolkene i den efterhånden omfattende organisation.

Bedre samarbejde
"Jeg glæder mig til det nye arbejde, hvor samarbejdet mellem de 145 medlemsorganisationer skal blive endnu bedre", siger en forventningsfuld Poul Lindholm Nielsen.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00