Om  
Leila Stockmarr
Karsten Filsø
Rosa Lund

Folketinget godkender suppleanter for Rosa Lund og Signe Munk

Leila Stockmarr er blevet godkendt som suppleant for Enhedslistens Rosa Lund i Folketinget, mens Karsten Filsø er godkendt som suppleant for SF's Signe Munk. Stockmarr bliver rets, udlændinge- og ligestillingsordfører, mens Filsø bliver kommunal-, kirke- og indfødsretsordfører.

Nu er der officielt kommer styr på afløserne for henholdsvis Rosa Lund (EL) og Signe Munk (SF), der begge har orlov fra Folketinget.

Folketinget har nemlig godkendt Leila Stockmarr (EL) som suppleant for Rosa Lund og Karsten Filsø (SF) som suppleant for Signe Munk.

Rosa Lund meddelte mandag, at hun måtte sygemelde sig indtil 8. januar på grund af sin kroniske sygdom sclerose, der er gået i udbrud. Leila Stockmarr har en ph.d. i International politik og arbejder til daglig som international rådgiver for netop Enhedslistens folketingsgruppe. Tidligere har hun været ansat hos Alternativet, kommunikationsbureauet Advice og i Klimaministeriet.

Leila Stockmarr overtager Rosa Lunds ordførerskaber på rets, udlændinge- og ligestillingsområdet.

Signe Munk genoptager sin barsel, som hun startede i juni, men måtte afbryde, da der blev udskrevet valg. I stedet overtager Karsten Filsø - og det er ikke nogen uvant opgave for ham. Det var nemlig også Karsten Filsø, der vikarierede under den første del af Signe Munks barsel. Han var også vikar i tre måneder i 2021, hvor Signe Munk havde orlov. Karsten Filsø er uddannet socialpædgagog og medlem af kommunalbestyrelsen i Holstebro.

Karsten Filsø bliver kommunal-, kirke- og indfødsretsordfører.

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Leila Stockmarr

Politisk rådgiver (EL)
msc i politik med fokus på Mellemøsten (University of London, SOAS, 2009), cand.scient. (RUC 2010) ph.d. i globale studier (RUC 2015)

Karsten Filsø

MF (SF), suppleant for Signe Munk (indtil 01-01-2022), formand, Kimo Danmark, byrådsmedlem (SF), formand, Natur, Miljø og Klimaudvalget, Holstebro Kommune
socialpædagog

Rosa Lund

MF (EL)
cand.soc. i jura (Københavns Uni.)

Altinget logo
København | Stockholm | Oslo | Bruxelles
Politik har aldrig været vigtigere
AdresseNy Kongensgade 101472 København KTlf. 33 34 35 40[email protected]CVR nr.: 29624453ISSN: 2597-0127
Ansv. chefredaktørJakob NielsenDirektørAnne Marie KindbergCFOAnders JørningKommerciel direktørMichael ThomsenFormand og udgiverRasmus Nielsen
Copyright © Altinget, 2024