Kristian Jensen om Skat: Jeg tager ansvar for mine år som minister

SKATTEKOMMISSION: "Jeg har skylden for de år, jeg var minister," lyder meldingen fra tidligere skatteminister Kristian Jensen (V) om den forestående undersøgelse af skandalesagerne i Skat. 

Kristian Jensen (V) er parat til at påtage sig skylden for ting, der måtte være sket i Skat fra 2004 til 2010 – perioden hvor han selv bestred posten som skatteminister: 

"Jeg går ud fra, at de, der var ministre efter mig, tager ansvaret for det", siger Kristian Jensen. 

Meldingen kommer, efter et flertal i Folketinget har besluttet at nedsætte en skattekommission, der skal kulegrave de mange skandalesager, som Skat har gennemlevet. 

Socialdemokraternes formand Mette Frederiksen påpegede allerede i sin 1. maj-tale, at Kristian Jensen bærer en stor andel af ansvaret for skandalerne i Skat – en pointe, som Mette Frederiksen har gentaget, efter S og DF mandag aften gav deres opbakning til nedsættelsen af en skattekommission. 

"Det er en fantastisk indsigt, de må have, når de beder om en undersøgelse og allerede ved, hvad konklusionen er. Jeg tager den undersøgelse, der kommer, med sindsro", lyder svaret fra Kristian Jensen (V). 

Forrige artikel Enhedslisten vil gå frem ved kommunalvalget: Jagter ghettostemmer   Enhedslisten vil gå frem ved kommunalvalget: Jagter ghettostemmer Næste artikel Nyrup:  Chokerende kritik i Dong-rapport Nyrup: Chokerende kritik i Dong-rapport