Ny bog fra Kaare R. Skou: Politik der forandrede Danmark

BOG: Kaare R. Skou bag 65 fortællinger om den mest betydningsfulde lovgivning i Danmark.
Rasmus Nielsen

"Politik der forandrede Danmark" er 65 fortællinger om den mest betydningsfulde lovgivning i demokratiets tid.

"Meget af Folketingets politik bliver aldrig til andet end krusninger på samfundets overflade, men enkelte beslutninger bliver stående generation efter generation," noterer forlaget Sohn i en forhåndsomtale af den nye bog fra TV 2's tidligere politiske redaktør Kaare R. Skou.

Bogen er fortællingerne om beslutninger, der satte sig spor i eftertiden, og politikerne bag dem, som langt fra altid er de politikere, der er gået over i historien som de store. De er politikerne i lovgivningens maskinrum. Gennem de 65 fortællinger møder vi de overvejelser, de gjorde sig, følger de kampe, de kæmpede, og får at vide, hvor skillelinjerne gik. I den betydende lovgivning gik de ofte helt andre steder, end vi i dag forestiller os, når vi møder den politik, der forandrede Danmark.

Bogen udkommer 12. oktober, er på 586 sider og koster vejledende 400 kr. 

Fakta
Kaare R. Skou (f. 1947) er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole og har arbejdet med politisk journalistik på Christiansborg i 30 år, først for Radioavisen og siden for TV 2. Han er forfatter til en række bøger om politik, blandt andet Demokratiets Danmarkshistorie (1999), det politiske leksikon Dansk Politik A-Å (2005) og den store fortælling om det danske demokrati fra grevinde Danner til Anders Fogh, Land at Lede (2008). Han er foredragsholder og blev i 2012 hædret med Carsten Nielsen Legatet for sin politiske journalistik og sin indsats i Pressenævnet.

Kilde: Sohn.dk

Bag forlaget Sohn står erhvervsminister Ole Sohn (SF) og dennes kone. Forlaget har en stribe nyudgivelser i støbeskeen. 

 

 

 

Politik har aldrig været vigtigere

Få GRATIS nyheder fra Danmarks største politiske redaktion

Omtalte personer

Kaare R. Skou

Forfatter, foredragsholder, fhv. politisk redaktør, TV 2 1989-2011
journalist (DJH 1975)

0:000:00