Presseloge afviser beskyldning fra David Trads

INTERVIEW: Presselogens kasserer Kaare R. Skou afviser chefredaktør David Trads' beskyldninger om fordækte dagsordener, men understreger samtidig vigtigheden af, at de store medier er repræsenteret på Christiansborg.

Problemet for David Trads er jo, at han ikke vil være med i Danske Dagblades Forening.

Kaare R. Skou
Kasserer i Folketingets Presseloge
Folketingets Presseloge går til modangreb på Nyhedsavisens chefredaktør og afviser lodret, at den har nogen som helst indflydelse på hvilke medier, der får et kontor på Christiansborg.

Det er udelukkende Folketingets Præsidium og for Nyhedsavisens vedkomne Danske Dagblades Forening (DDF), der afgør, hvem der får en plads på Christiansborg, siger TV 2's Kaare R. Skou, der sidder i presselogens bestyrelse.

Samtidig understreger han, at Nyhedsavisen - i kraft af sin størrelse - bør få en plads på Christiansborg. Nyhedsavisen, der ventes på gaden i september, agter at placere seks journalister i Folketinget.

"Hvis man er et nyt dagblad, så er det Danske Dagblades Forening, der indstiller til Folketingets Præsidium, hvem der skal have det antal pladser, der er i deres regi. Problemet for David Trads er jo, at han ikke vil være med i DDF - hvem der har indstillet ham til Præsidiet, ved jeg faktisk ikke. Men Presselogen har ingen indflydelse på hvor mange, der er fra hvert medie.

Altinget logoChristiansborg
Vil du læse artiklen?
Med adgang til Altinget christiansborg kommer du i dybden med Danmarks største politiske redaktion.
Læs mere om priser og abonnementsbetingelser her
0:000:00